2 alimente „sanatoase” care va pot sabota pierderea in greutate

Mananca asa-numitele alimente „sanatoase”, dar inca se lupta pentru a schimba kilogramele? Poate ca muesli sau bara de cereale nu este la fel de sanatoasa cum pare …

Lily Soutter, expert nutritionist si specialist in pierderea in greutate  spune: „Pierderea in greutate este totul despre taierea caloriilor. Acesta este un mit. Toate caloriile nu sunt create in mod egal.

Calorii din zahar si carbohidrati rafinati sunt probabil depozitate ca grasime, in timp ce calorii din grasimi sanatoase, proteine ​​si legume sunt susceptibile de a ajuta la eliminarea grasimilor. Va recomand sa renuntati la numararea caloriilor si sa eliminati greutatea consumand mancaruri intregi, neprelucrate. ”

Vorbim cu expertii pentru a afla mai multe …

Prieten sau dusman?
1. Sushi

„Cantitatea de proteine ​​si legume pe care le obtineti de fapt din sushi este adesea mica in comparatie cu cantitatea de orez alb din fiecare portie”, explica Shona Wilkinson, nutritionist „Unele puncte de desfacere sushi au brun de orez, ceea ce ar fi mai bine, dar aceasta este inca o portie mai mare de carbohidrati amidon pentru legume si proteine. Ar fi mai sanatos sa ai o portie de proteine ​​de dimensiuni mari, alaturi de legume  si o portie de orez brun care se potriveste intr-o cana de cafea espresso „.

2. Miere
Miere intr-un borcan de sticla de langa faguri de miere

„Desi acesta este un zahar natural, ar trebui sa-l utilizati cu usurinta”, explica dr. Marilyn Glenville, autor al alternativelor naturale la zahar. „Mierea este un zahar simplu, alcatuit in principal din glucoza si fructoza, si astfel este absorbit rapid in fluxul sanguin. Prin urmare, nu este ideal pentru a controla zaharul din sange sau pentru a incerca sa pierdeti in greutate. Continutul de fructoza poate fi de pana la 40% in unele mieri. ”

 

 

Leave a Reply