4 beneficii cunoscute ale unui cos de fum din inox

Iti iubesti cosul de fum. Cum altfel ar mai putea Mos Craciun sa intre in casa ta ca sa iti livreze toate cadourile mult dorite?Iti iubesti cosul de fum. Cum altfel ar mai putea Mos Craciun sa intre in casa ta ca sa iti livreze toate cadourile mult dorite?Totusi, oricat de util este un cos de fum, se poate transforma in cel mai mare cosmar atunci cand nu este intretinut in siguranta. In acest sens, montarea cosurilor de fum din inox reprezinta un avantaj.De la inceputul anilor 1900, oficialii au recomandat instalarea unui cos de fum din inox. Iata 4 avantaje ale acestuia

1.Protejeata-ti casa alegand sa montezi cos de fum din inox

Iti pasa de cei dragi, asa ca de ce sa nu faci pasi suplimentari pentru a te asigura ca sunt in siguranta, mai ales de sarbatori?Invelisurile din otel inoxidabil ajuta la prevenirea mortarului lipsa sau a pieselor crapate adesea gasite in hornuri care nu au o captuseala. Lipsa mortarului sau a placilor rupte ar putea permite fumului si gazelor nocive sa intre in mansarda si in spatiul de locuit. Poti monta izolatia in jurul captuselii pentru a mentine creosotul in constructie. Atunci cand nu utilizati semineul timp indelungat, puterea izolarii scade.

2.Protejeaza-ti cosul de fum

 Cu garnituri din otel inoxidabil, dioxidul de carbon, apa, creozotul si fumul parasesc cosul de fum fara a atinge zidaria acestuia.Asta inseamna mai putine probleme de reparatii pentru proprietari.Cosul de fum din inox va impiedica, de asemenea, deteriorarea prin produse de ardere corozive. Cu garnituri din otel inoxidabil, dioxidul de carbon, apa, creozotul si fumul parasesc cosul de fum fara a atinge zidaria acestuia.Asta inseamna mai putine probleme de reparatii pentru proprietari.De asemenea, ceea ce este atat de grozav in legatura cu o captuseala din otel inoxidabil este ca este rezistenta la coroziune, astfel incat va rezista mult timp  fara a avea probleme de scurgere.

3.Economiseste energia

Un alt avantaj major al garniturilor din otel inoxidabil? Poti sa economisesti toata energia pentru a crea focul in loc sa instalezi si sa mentii linia de cos de fum.Garniturile rotunde din otel inoxidabil sunt usor de instalat in comparatie cu alte tipuri de garnituri si sunt de asemenea mult mai simplu de curatat. Nu trebuie sa iti faci griji in privinta colturilor patrate care pot prinde depozite de creozot. Ca urmare, garniturile din otel sunt relativ mai ieftine pentru a tine pasul, ceea ce inseamna, din nou, mai multi bani in portofel pentru tine.

4.Nu iti vor mai trebui aparate modern

Aparatele de ardere a lemnului, care sunt mai moderne si mai eficiente, necesita in general o garnitura de inox. La urma urmei, acest tip de garniture de aerisire previn gazele mai conservatoare. Condensarea produsa de gaze poate coroda un material de captusire care nu este confectionat din otel inoxidabil.Aparatele de ardere a lemnului, care sunt mai moderne si mai eficiente, necesita in general o garnitura de inox. La urma urmei, acest tip de garniture de aerisire previn gazele mai conservatoare. Condensarea produsa de gaze poate coroda un material de captusire care nu este confectionat din otel inoxidabil.Clientii max Stil pot alege dintr-o gama larga de hornuri din inox pentru casele lor.

Leave a Reply