5 aventuri in Key West – I

Pe jos
Faceti o plimbare in jurul vechiului oras portuar din Key West cu casele sale ciudate si cladirile in culori vii. Punctul cel mai inalt fiind la doar 18 metri deasupra nivelului marii, explorarea pe jos nu este niciodata dificila! Punctele de cautare includ resedinta de vara a lui Harry S Truman – Little White House – Muzeul Tesorerii Navelor de la West West si Acvariul Key West.

Cu bicicleta
Un tur ghidat cu bicicleta face o modalitate interesanta de a afla despre cultura locala, folclorul insulei, cladirile si reperele „Republicii Conch”, o porecla locala a zonei. Obiectivele turistice includ Piata Mallory si punctul cel mai sudic al insulei, o oportunitate ideala de fotografie!

Intr-un caiac
Inchiriati un caiac cu un fund limpede luminat  cu banda LED pentru a vedea viata marina in apa superficiala a lagunei adapostite iluminate. Localizati bureti colorati, homari si pesti tropicali si uitati-va de imensii pelicani din rookeriile lor insulare de mangrove. Acest lucru este cu adevarat spectaculos noaptea cand fundul oceanului prinde viata!