7 alimente pe care le puteti congela

Exista cateva mancaruri pe care le puteti congela pentru a va bucura de ele peste cateva saptamani cand aveti din nou pofta de acea mancarea, dar exista si, de asemenea, cateva alimente sau bauturi pe care le puteti congela pentru a va bucura de ele atunci cand aveti nevoie. In acest articol o sa vorbim de aceste alimente si de modul in care puteti sa faceti acest lucru.

Piureul

Piureul de cartofi poate sa fie unul dintre preparatele care se conserva foarte bine in congelator. Astfel, daca ati preparat prea mult piureu si nu vreti sa il aruncati, lsati-l sa se raceasca, apoi puneti-l in pungi si apoi la congelator. Acesta o sa isi pastreze gustul si textura chiar si dupa 2 saptamani asa ca nu aveti de ce sa va ingrijorati.

Orezul

Orezul este un alt fel de mancare ce poate sa fie pastrat la congelator. Putem sa vedem, de asemenea, la magazin pungi cu orez semipreparat, asa ca de ce sa nu faceti acelasi lucru. Orezul ramas puneti-l pe o tava si lasati-l sa se raceasca apoi adaugati-l in congelator.

Verdeata

Gustul proaspat la patrunjelului si al mararului poate sa fie foarte bine pastrat in congelator. Taiati marunt verdeatat si puneti-o in pungi apoi direct la congelator. Cand preparati mancarea puteti doar sa luati din pungi cantitatea necesara si sa o folositi direct in mancare.

Leave a Reply