8 modalitati de a avea pielea mai tanara – Partea 1

Ati auzit cuvantul „sunteti ceea ce mancati” si cand vine vorba de mentinerea pielii tinerete, acest lucru nu ar putea fi mai adevarat.

1. Sporiti aportul de omega-3

Pe masura ce imbatranim, pielea devine mai subtire si poate deveni mai predispusa la uscaciune. Acizi grasi esentiali sunt necesari pentru ca pielea noastra sa ramana supla si hidratata din interior. Omega-3s lipseste de multe ori din dietele noastre, deci este o idee buna sa includeti o multime de pesti grasi, nuci si seminte neprajite (in special seminte de in) in dieta dvs. pentru un impuls sanatos!

2. Cresteti antioxidantii corpului

Antioxidantii sunt importanti pentru buna sanatate a pielii, deoarece acestea ajuta la combaterea leziunilor radicale ale celulelor noastre – cunoscute a contribui la aparitia pielii imbatranite prematur.

Luand un supliment de frumusete bogat in antioxidanti precum Revidox (£ 35 pentru o livrare de doua luni, revidox.co.uk), care contine ingrediente care iubesc pielea, inclusiv extract de seleniu, vitamina C si rodii, precum si un ingredient nou descoperit, numit Stilvid – un antioxidant derivat din coaja strugurilor, care arata ca studiile pot stimula umiditatea pielii si pot imbunatati aspectul ridurilor in doar 60 de zile.