Al nostru OnOff

Exact acum o săptămână a avut loc, la Casa TIFF, ediţia a V-a a deja consacratului, îndrăgitului şi minunatului eveniment tvdecist – OnOff. De data aceasta a fost ceva mai special, s-a ieşit mai mult din on-line şi discuţiile s-au axat mai mult pe partea de off-line. Daniel David – profesor universitar, doctor la UBB, un fel de Dumnezeu în psihologie clinică şi psihoterapie – a vorbit timp de aproape 2 ore unei săli pline (83 de oameni) despre mecanismele psihologice din social media.

A avut o prezentare foarte interesantă, cu idei mai mult sau mai puţin controversate, cu discuţii diverse ce au variat de la religie la cavalerii Jedi din Războiul Stelelor sau de la simţul umorului la educaţie alternativă, dar care au concluzionat simplu cu “pe net eşti The Godfather”. Din păcate, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, domnul proferor Vasile Dâncu care ar fi trebuit să ţină şi el o prezentate în cadrul evenimentului nu a mai ajuns fiind reţinut pe aeroportul din Munchen.

OnOff5 a fost un eveniment care a dus la un nivel superior valoarea ediţiilor precedente şi care aşteaptă o continuare pe măsură. La finalul evenimentului, Robi Katai a anunţat faptul că pe 13 decembrie, în aceeaşi locaţie va avea loc prima conferinţă despre Istagram din România în cadrul căreia speakeri vor fi bloggerii Alina Crâncău, Dragoş Alexa, Marian Hurducaş şi fotograful Dragoş Luduşan. Mai multe detalii pe site-ul oficial al evenimentului.

Leave a Reply