Alegerea firmei de curatenie din Bucuresti cu care sa colaborati

Bucurestiul este un oras aglomerat, cu oameni mereu pe fuga si dornici sa lucreze intr-un mediu curat, ceea ce face alegerea unei firme de curatenie potrivita o sarcina din ce in ce mai dificila. Multitudinea de firme existente pe piata, portofoliile vaste si preturile diferite sunt factori care duc la un proces de alegere anevoios. Curatenia inseamna calitate si promptitudine si tocmai de aceea trebui sa identificam elementele esentiale atunci cand vine vorba de alegerea unei firme de curatenie in Bucuresti.

Factorii care determina alegerea firmei de curatenie

Este important ca firma de curatenie cu care incheiem colaborarea sa ofere servicii de calitate si sa se plieze pe profilul clientului. Experienta in domeniu joaca un rol important, dar sunt si alti factori care ajuta in luarea celei mai bune decizii.

• Bugetul alocat

Fie ca alegeti curatenia la domiciliu sau la birou, este important sa dedicati un buget fix serviciilor de curatenie. Majoritatea firmelor de curatenie din Bucuresti au trecute pe site tarifele aferente fiecarui serviciu in parte (asa cum puteti observa aici: http://www.urgentcurat.com/), dar va puteti personaliza pachetele. Vedeti daca puteti inlocui anumite servicii sau chiar exclude pentru a obtine un pret mai bun. Ori poate puteti opta pentru mai putine vizite, sau sa puneti dumneavoastra la dispozitie materialele de curatenie, fapt ce duce la reducerea considerabila a tarifelor.

• Echipamentele si materialele folosite

Colaborarea cu o firma de curatenie nu se face din comoditate, ci deoarece firma pune la dispozitie personal calificat si echipamente profesionale. Este foarte important sa vi se comunice ce fel de aparatura este folosita si ce produse utilizeaza pentru curatarea imobilului. Daca echipamentele folosite sunt de calitate, curatenia se va face usor si in timp util. De asemenea, un factor important este natura produselor utilizate. Daca doriti pentru curatenia caminului dumneavoastra sa fie utilizate doar produse si aparatura ecologice, este important sa cautati o firma care va poate satisface aceasta cerinta.

• Contract de prestare servicii

Pentru siguranta dumneavoastra, este vital sa incheiati un contract de prestari servicii cu firma de curatenie cu care doriti sa colaborati. Indiferent ca alegeti curatenie la domiciliu sau curatenie birouri, trebuie sa va asigurati ca drepturile si obligatiile ambelor parti au un cadru legal.

• Calitatea serviciilor

Recomandarile sunt si ele importante, dar calitatea serviciilor o puteti observa din portofoliul de clienti, recenzii sau chiar la prima vizita. Este important sa tineti cont ca serviciile de curatenie prestate sa fie direct proportionale cu suma de bani platita. Nu intotdeauna tariful mic inseamna si calitate. Trebuie sa alegeti ce se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

In concluzie, traim intr-o lume a vitezei, in care deseori ne putem lasa coplesiti de responsabilitati. Alegere unei firme care sa se ocupe de curatenie va scapa de griji si va transforma complet imobilul in care locuiti sau munciti.

 

 

Leave a Reply