Alegerea gelului pentru constructie

O manichiura durabila si extrem de impecabila este dorinta oricarei femei. Daca aveti niste unghii fragile, predispuse la plesnire sau la rupere, optiunea unghiilor cu gel reprezinta una foarte indicata pentru voi. Inainte de a face o vizita la un salon de manichiura, ar trebui sa stiti cateva lucruri importante cu priviure la aceste unghii. De asemenea, va trebui sa stiti mai multe despre un gel potrivit pentru constructie, astfel incat sa puteti alege produsul potrivit de aici.

Noutati despre gelurile uv de constructie

Unghii cu geluri uv

Unghiile cu gel seamana foarte mult cu unghiile naturale. Acestea se aseamana destul de mult cu unghiile cu acril, fiind realizate dintr-un polimer sub forma de pudra si un lichid special. Combinand aceste doua substante se obtine o rasina tare ce are o consistenta asemanatoare unghiei. Principala diferenta intre unghiile din acril si cele din gel este ca cele cu gel contin oligomer.

Unghiile cu gel se realizeaza foarte usor avand un aparat de lumina UV sau un activator cu gel constructie. Daca vorbim despre unghiile cu gel, acestea se vor intari prin asezarea unghiei sub un aparat cu lumina UV timp de doua minute. A doua tehnica presupune sa va folositi de un activator. Alegerea celor mai potrivite geluri constructie va fi ceva ce trebuie sa faceti astfel incat sa va puteti bucura de unghiile dorite. Gelul special se va aplica folosind o pensula. De asemnea, trebuie sa mai stiti ca unele tipuri de geluri pentru constructie pot fi aplicate si prin sprayere.

Folosind un gel pentru constructia unghiei, veti face o alegere foarte buna, de care va veti putea bucura. Alegerea unghiilor cu gel in defavoare celor cu acril vine si cu cateva avantaje.

Acestea vor arata identic cu cele naturale. De asemenea, vor fi mult mai flexibile si mai subtiri, iar aspectul va fi unul care impresioneaza prin luciul natural. Mixul folosit pentru realizarea gelului este inodor, ceea ce inseamna ca nu va veti confrunta cu mirosuri suparatoare.

Un dezavantaj al acestor unghii este pretul destul de ridicat. Acestea se rup mai usor decat alte tipuri de unghii artificiale. Unghiile cu gel si cele cu oja nu vor dura prea mult. Va trebui sa le lacuiti destul de des astfel incat sa va bucurati de o durata de viata cat mai lunga. Atunci cand aceste unghii se rup, va trebui sa apelati la serviciile unui salon pentru a remedia problema. Trebuie sa apelati la un salon, pentru ca daca aceste unghii se rup, au tendinta de a se si sfarama. In salon se va indeparta gelul vechi si se va inlocui, astfel incat sa va bucurati de manichiura dorita.

Leave a Reply