Autofeu va degreveaza de grija permanenta a parcarii

Deplasarile sunt adesea umbrite de grija parcarii automobilului, cu precadere atunci cand nu cunoasteti persoane care sa poata avea grija de acesta pe perioada calatoriei dumneavoastra. Nu de putine ori plecati neincrezatori la drum, fara a avea certitudinea ca bunurile ramase in masina si, implicit, autovehiculul vor fi protejate cat timp dumneavoastra va veti desfasura activitatile programate.

Lipsa parcarilor si traficul de cosmar, precum si nevoia de a adaposti automobilul pentru o perioada de timp, in cazul acelora dintre dumneavoastra care aleg sa se deplaseze pana la aeroport cu masina personala, au determinat aparitia companiei Autofeu, dedicata implicit sectorului de parcari private, care vine, totodata, in sprijinul unor nevoi aparte, pretentioase, cu o serie de servicii premium menite sa satisfaca si sarcinile curpinse in cele mai incarcate agende.

Autofeu este partenerul de nadejde al zborurilor din aeroportul Avram Iancu, intrucat parcarea este amplasata in exacta vecinatate a aeroportului. Parcarea de langa aeroport Cluj oferita de Autofeu.ro dispune de un numar impresionant de locuri de parcare, intrucat business-ul mizeaza, inainte de toate, pe satisfacerea nevoilor cotidiene. Tinand cont de faptul ca aeroportul Avram Iancu inregistreaza un trafic notabil zi de zi, Autofeu vine in sprijinul tuturor celor care sunt in cautarea unui loc de incredere in care sa isi lase autovehiculele, fara a risca inregistrarea unor neplaceri pe durata calatoriilor.

Compania depune eforturi sesizabile pentru imbunatatirea serviciilor oferite, fapt pentru care si- a castigat reputatia serviciilor premium prin care satisface nevoile de actualitate ale persoanelor cu agende incarcate. Autofeu a facilitat procedura ocuparii unui loc de parcare, astfel ca oricine poate apela la numarul afisat pe site-ul companiei pentru a face o solicitare, fara teama ca locul nu va fi rezervat si fara deplasarea in prealabil a clientului la locul de parcare pentru a face dovada autovehiculului.

Autofeu a sesizat faptul ca potentialul afacerilor bazate pe conceptul parcarilor private este intr-o continua ascensiune, astfel incat a reusit sa se detaseze de concurenta prin garantarea celui mai avantajos pret de pe piata. Pretul perceput pentru o zi de parcare este de 25 Lei, insa daca alegeti sa va cazati masina pentru o perioada mai indelungata, pretul pe zi scade la 8 Lei, cu alte cuvinte, pentru 31 de zile se percepe tariful de 270 Lei, iar pentru o perioada mai lunga de 31 de zile, se poate pune in discutie o negociere profitabia pentru ambele parti.

Mai mult decat atat, pretul pentru parcare se calculeaza dupa zilele calendaristice, astfel ca o zi calendaristica incepe la ora 00:00 si se termina la ora 24:00, cu mentiunea ca nu se mai plateste o zi suplimentara de parcare pentru masinile care sosesc in parcare dupa ora 21:00 precum si pentru masinile ridicate din parcare intre orele 24:00 – 03:30.

Pachetul premium oferit de Autofeu cuprinde si onorarea unor cereri personalizate, precum transferul la cerere al automobilelor, pentru a asigura confortul si siguranta in conditii optime care sa reflecte calitatea si prestigiul serviciilor oferite celor mai sofisticati clienti. Compania lasa cale libera dialogului cu potentialii clienti, astfel incat oricand puteti initia o discutie cu membrii echipei Autofeu pentru a le prezenta situatia si nevoie pe care le aveti la acel moment.

Pe langa faptul ca este cea mai apropiata parcare privata de langa aeroport Cluj, Autofeu ofera experienta unui pachet premium la preturi extrem de accesibile, ofertand clientii cu discount-uri de rigoare aplicate in functie de sezon. Parcarea privata se dovedeste solutia perfecta din agendele pline ale clientilor aflati in deplasari permanente, promitand siguranta autovehiculelor si customizarea cu promptitudine a cererilor.

Leave a Reply