Avantajele smartphone-ului iPhone 6 expuse de redactorii AiesecTm

iPhone este cu siguranta modelul de smartphone cel mai indragit de clienti, mai ales ca a ajuns la cea de-a 6 – a varianta a acestuia. De la un model la altul, cei de la Apple au incercat sa revolutioneze fiecare varianta, imbunatatind-o si adaugandu-i numeroase functii. Asa ca iPhone 6 vine intr-o formula imbunatatita, desi la primul contact cu acesta poti spune ca nu este o diferenta intre el si modelul anterior. Cu toate astea, noile caracteristici ofera consumatorilor un produs de o calitate superioara.

Nici pretul nu a fost de neglijat, la lansare un astfel de dispozitiv a avut un cost peste 1000$, insa cumparatorii sau dovedit a fi in numar destul de mare. Modelul are in componenta sa un display iPhone 6 de 4.7 inch, cu o rezolutie de 1.334×750 de pixeli. Asadar, ne aflam fata in fata cu un display iPhone 6 performant, care are o rezolutie HD, precum cea folosita la televizoare Smart Full HD. Procesorul este de 2 GB, avand un senzor de pixeli pe partea din spate a dispozitivului.

Are un design minimalist, este un telefon slim, fiind un telefon destul de neobisnuit. Renuntarea la mufa pentru casti a fost cu adevarat surpinzator atunci cand cei de la Apple au anuntat ca a fost lansat noul model. Castile care vin la pachet cu noul telefon sunt wireless si sunt perfect pentru cei care sunt obisnuiti cu acest mod de folosire a castilor.

Telefoanele iPhone au o putere mai mare in comparatie cu alte astfel de device-uri. Iphone 6 este singurul telefon care are doua difuzoare, iar bateria tine pana la 24 de ore. Castile vin insotite de o cutiuta care are rolul de a le reincarca dupa folosire, autonomia castilor este de doar 5 ore, asa ca asigurati-va ca aveti suficienta baterie daca plecati intr-o calatorie.

Impresii iPhone 6

O imbunatatire s-a observat si in sensul ca au renuntat la capacitatea de stocare de 16 GB transformand-o in 32 de GB. Camera foto este de 12 MP, iar cea frontala de 7 MP, acumulatorul are 2900 mAh, iar difuzoarele pe care le are in componenta sunt de tip stereo.

Apple este una dintre companiile de telefoane care merge pe ideea aparitie unor telefone noi fara a efectua prea multe modificari pe baza design-ului telefonului, avand totodata un sistem de operare limitat, insa cu toate astea se afla pe locul 2 in lume in topul producatorilor de smartphone-uri.

La fel ca unii dintre concurentii lor, cei de la Apple considera ca design-ul nu trebuie imbunatatit, ci doar modul de functionare, chiar si asa functionalitatile introduse de la un model la altul atrag tot mai multi clienti, asa cum este si modelul cu numarul 6 care a revolutionat piata telefoanelor fiind vandut intr-o cantitate mare de exemplare asa cum afirma raportul efectuat de Forbes.com, multi fiind atrasi de touchscreen-ul cu amprenta si mai ales ca butonul de Home a fost inlocuit cu un senzor care simuleaza forma unui buton de telefon.

One Response

  1. Acumulator Laptop 12 februarie 2018

Leave a Reply