Bicicleta eliptica – aparatul fitness care iti lucreaza toti muschii corpului

Bicicleta eliptica este un aparat fitness pe care il intalnim atat in sala de fitness, cat si in locuintele celor care sunt pasionati de miscare si vor sa se mentina in forma, dar mai ales, sa-si mentina starea de sanatate. Fitness Master spune ca bicicleta eliptica este un aparat fitness care permite exersarea tuturor grupelor de muschi, fiind ideal pentru toti cei care isi doresc sa aiba un corp tonifiat si un tonus bun tot timpul.

Bicileta eliptica permite antrenamentul prin intermediul unor exercitii care simuleaza alergatul sau mersul pe scarii si ofera un randament foarte bun. Aparatul este foarte flexibil si lucreaza atat partea inferioara a corpului, cat si pe cea de sus.

Bicicleta eliptica este un aparat care poate fi folosit in lipsa curentului electric, folosind puterea miscarilor celui care il foloseste. Foarte similara benzii de alergat, bicicleta eliptica exerseaza atat muschii picioarelor, cat si inima, reusind sa arda un numar aproape egal de calorii. Bicicleta nu solicita numai muschii picioarelor, ci toate grupele de muschi, iar cu cat pasul este mai mare, cu atat mai multe calorii sunt consumate.

Bicicleta eliptica este un aparat fitness ideal pentru persoanele cu probleme ale articulatiilor. Mai mult, prin folosirea barelor de sus ale aparatului sunt exersati mai bine si muschii mainilor, astfel incat sa puteti lucra tot corpul. Antrenamentul pe bicicleta eliptica este foaret bun atat pentru cardio, cat si pentru tonifiere si ajuta foarte mult la pierderea in greutate. Bicicleta imbunatateste echilibrul si miscarile motoare si favorizeaza totodata obtinerea unei posturi corespunzatoare. La exercitiile in care sunt folosite si barele de sus ale aparatului, echilibrul este mult mai bun si muschii sunt solicitati in egala masura.

Miscarea este necesara pentru mentinerea starii de sanatate, asa ca o bicicleta eliptica este un aparat care poate fi folosit cu succes pentru un antrenament de calitate. Aceasta tonifica intregul corp prin intermediul unui antrenament cardio extrem de eficient. Daca doriti sa pierdeti in greutate si sa va tonifiati, acest aparat fitness este foarte bun. In combinatie cu o alimentatie corespunzatoare, antrenamentul la bicicleta eliptica poate oferi rezultate spectaculoase in timp scurt.

Leave a Reply