Calatorie prin America cu rulota – Detroit – I

Uitati de Florida, New York sau Las Vegas … Exista o noua experienta americana in si in apropierea Midwest-ului care se adreseaza deopotriva  familiilor si dependentilor de cultura populara.

Cu 50 de state, este foarte multa de descoperit in America , de ce sa te fixezi la unul singur? Conducerea este usoara intr-o rulota cu aer conditionat, iar drumurile din afara oraselor sunt largi, curgatoare si usor de navigat cu ajutorul unui satnav. Odata cu noile zboruri directe catre Detroit de la Londra, care deschideau zona cunoscuta sub numele de Marile Lacuri, am planificat o aventura in vartej care a avut loc in statele Michigan, Ohio si Indiana si orasele Detroit, Cleveland, Columbus, Cincinnati si Indianapolis, cu degustare drumul nostru in jurul fiecarei zone, precum si experienta Rock & Roll Hall of Fame, Amish Country, hipodromul Indy 500 si o serie de alte delicioase de neuitat.

1 Pune-ti mainile in sus pentru Detroit
La o distanta mare fata de reputatia sa de oras care nu are perspective, Detroit a suferit o regenerare energica, cu zeci de noi afaceri independente si start-up-uri aparute peste tot. Vibratia este tanara, creativa si energica, cu fete prietenesti peste tot. Orasul este curat, nefiind permise magazine mari de lanturi, ceea ce face un loc fabulos pentru a explora magazinele in stil boutique, restaurantele de la ferma la furca si o cafenea zbuciumata si cultura cocktail-urilor. Aleile candva periculoase sunt recurate si repurizate incet, dar sigur, cum ar fi The Library Collective din districtul Belt, un spatiu social care adaposteste baruri la moda si arta graffiti pe fiecare spatiu disponibil.

Leave a Reply