Conferinta pentru bunastarea femeii

Viata femeii moderne se poate simti ca o cursa nesfarsita; intotdeauna rezolvarea problemelor inainte de timp, ingrijirea partenerilor, a rudelor si a copiilor, in timp ce jongleaza cariere, afaceri, finante si prietenii. Sa nu mai vorbim de presiunea de a arata prea bine. Nu este surprinzator faptul ca femeile de pretutindeni sufera mai multa stres, anxietate, arsuri si nopti nedormite.

Conferinta de inspiratie a celor doua zile de bunastare a femeilor este menita sa ofere un „concediu mentala” si sa lase femeile sa se simta inspirati, imputerniciti si mai mult in controlul bunastarii lor. Afirmatiile externe nu pot fi ajutate, astfel incat evenimentul va explora modul in care bunastarea de zi cu zi poate fi imbunatatita printr-o simpla intelegere a modului in care mintea functioneaza si a optiunii pe care o avem despre gandurile si grijile cu care ne angajam in timp ce se intampla. In acest an tema conferintei este „rezilienta” si revenirea inapoi.

Anya Layfield, co-fondator al Conferintei privind bunastarea femeilor, a declarat: „Vorbitorii nostri vor impartasi o intelegere care a fost transformata pentru femeile din toate categoriile sociale – de la directorii de lucru si membrii feminini de banda inchisi in unele dintre cele mai dure inchisori din lume la sportivi ambitiosi si parinti care se lupta. Un imens 95% dintre oaspetii nostri anul trecut au declarat ca au sentimentul precum cel de inaltare, inspiratie si optimism cu privire la viitorul lor si nu putem astepta sa aducem aceasta experienta femeilor si mai mult in acest an. Este cu adevarat uimitor ce schimbare, in modul in care interactiona cu lumea, poate face pentru a ajuta femeile sa creeze o viata mai fericita, mai reusita si mai plina de satisfactii „.

Leave a Reply