Congelarea – solutia pentru stocarea in siguranta a mancarurilor

Deoarece majoritatea familiilor din Marea Britanie isi stocheaza dulapurile cu conserve pentru a se pregati pentru saptamani potentiale in interior, ne-am gandit ca ar fi util sa dezvaluim opt dintre produsele alimentare mai surprinzatoare care pot fi congelate in siguranta si utilizate ulterior. Deseurile alimentare nu sunt bune pentru mediul inconjurator sau buzunarul dvs., economisind si congeland resturile, puteti economisi bani in timp ce va ajutati pentru planeta …

Ouale, ciocolata si chiar pastele fierte sunt pe lista – prin depozitarea alimentelor sub zero grade in conditiile pentru inghetare, pastrand alimentele pe masura ce moleculele potential daunatoare intra intr-o stare inactiva. Majoritatea alimentelor vor dura cel putin trei luni la congelator, astfel incat sa puteti dezgheta dupa cum este necesar la o data ulterioara. Dar va rugam sa retineti ca, odata ce alimentele sunt decongelate, acestea nu sunt apoi inghetate, acest lucru poate duce la boli.

Leave a Reply