Credit cu masina: Criterii de stabilire a valorii maxime pe care o puteti accesa

Atunci cand traversati o perioada nefavorabila din punct de vedere financiar si nu puteti obtine un imprumut de la banca, puteti, in schimb, imprumuta suma dorita printr-un credit cu masina. Astfel, puteti utiliza masina (sau alt vehicul) ca garantie pentru un imprumut pe baza de active. Aceasta este o modalitate de a obtine rapid suma de care aveti nevoie fara verificarea creditului sau verificarea veniturilor necesare, deoarece suma imprumutata este determinata exclusiv de valoarea vehiculului dumneavoastra. Dar cat costa vehiculul pe care il oferiti drept garantie unui amanet auto din Bucuresti?

Factorii care influenteaza valoarea unui vehicul amanetat pentru accesarea unui credit cu masina

Exista un numar de factori care influenteaza suma de bani pe care o puteti imprumuta in schimbul vehiculului dumneavoastra. In primul rand, vehiculul trebuie sa fie inregistrat pe numele dumneavoastra si platit integral, pentru ca acesta sa poata fi utilizat ca garantie pentru un credit cu masina. Ulterior, o serie de factori care influenteaza valoarea vehiculului in sine va vor ajuta sa determinati valoarea totala a imprumutului pe care il solicitati unui amanet auto din Bucuresti. Aspectele cheie de care se tine cont in propunerea unei valori maxime a creditului sunt:

Producator

Brandul unui vehicul are un impact semnificativ asupra valorii acestuia, indiferent de starea in care se afla. Subaru, Hyundai, Audi, Honda, Mazda si Toyota, precum si marcile de lux precum Acura, Lexus si Mercedes tind sa-si mentina valoarea mai mult decat alte marci si implicit sa targeteze valori maxime in cadrul unui credit cu masina.

Model si varsta

Desigur, modelul unei masini va ajuta la determinarea valorii sale de piata si, prin urmare, valoarea unui imprumut care poate fi oferit in schimbul acestuia. Varsta unei masini este, de asemenea, un factor semnificativ. In general, cu cat este mai vechi un vehicul, cu atat este mai mica valoarea creditului cu masina care poate fi accesat. Masinile clasice restaurate pot fi o exceptie.

Conditie

Aceasta include conditia exterioara si interioara – zgarieturi, tapiterii rupte si covoare murdare sunt doar cateva din problemele estetice care pot scadea valoarea masinii. Intretinerea si starea motorului si a altor componente mecanice vor influenta, de asemenea, valoarea creditului cu masina pe care doriti sa il accesati.

Distanta parcursa (rulaj)

Faptul ca o masina are mai putini kilometri pe ceas, se traduce, de obicei, printr-o valoare mai mare atunci cand solicitati un imprumut in schimbul amanetarii lui. De ce? Pentru ca, potrivit kilometrajului, vehicului nu este uzat si se afla intr-o stare excelenta. Ori, o masina in stare buna inseamna calitate, aspect estetic si performanta, iar in cazul de fata incurajeaza credite la valori maxime.

Culoare

E adevarat. Chiar si culoarea vopselei vehiculului dumneavoastra poate influenta valoarea sa. In general, masinile de culoare alba, argintie si neagra au o valoare mai mare decat cele care au alte culori. Daca ati reconfigurat masina cu o culoare neobisnuita sau o combinatie de culori, acest lucru poate diminua valoarea creditului cu masina de care v-ati aratat interesat.

Tehnologie / accesorii

Desi sistemele GPS si DVD nu adauga intotdeauna valoarea costului lor initial la un vehicul, exista anumite caracteristici tehnologice care imbunatatesc valoarea unui automobil. De exemplu, conectivitatea Bluetooth, radioul prin satelit si un sistem de navigatie de buna calitate pot imbunatati valoarea unei masini si implicit valoarea creditului solicitat unui amanet din Bucuresti.

Modificari

Adaugarea anumitor caracteristici la masina dumneavoastra poate reduce valoarea de piata, avand in vedere faptul ca, in general, nu toti cumparatorii vor dori un vehicul cu modificarile pe care le-ati efectuat. Exemple de modificari care pot afecta valoarea masinii includ vopsirea acesteia intr-o culoare neobisnuita, instalarea unor sisteme de evacuare puternice, repunerea in interior a materialelor de calitate scazuta sau a unui design prea colorat, scaderea sau modificarea suspensiei etc.

Vreti sa accesati un credit cu masina in Bucuresti? Tot ce trebuie sa faceti este sa pregatiti dosarul autoturismului, cu documentatia aferenta dovedirii posesiei. Cel mai simplu si rapid puteti obtine creditul la MC Credit, unde aveti posibilitatea de a intra in posesia creditului chiar si in aceeasi zi in care ati efectuat solicitarea. Pe durata derularii contractului, autoturismul este gazduit si supravegheat 24 / 24 intr-un parc auto propriu.