Cu vin, te chem. Cuvinte chem!

Un portal cultural LIBER, neatârnat şi independent de orice dogmă sau canon. Atât cât poate, nu mai mult şi nici mai puţin. Un spaţiu de credinţă în noi înşine şi posibilităţile noastre discursive, artistice, constructive. În marea ciudă a tinereţii noastre. Şi cât suntem sub eticheta “generaţie de sacrificiu, sau sub-cultura imaginii”, noi tinerii o să o luăm pe coclauri străine. Internetul este prima viziune globală. Probabil că suma cărţilor citite de mine împreună cu ai mei colaboratori la redacţie şi cunoscuţi, cititori şi pasionaţi, ajungem la un rezultat uluitor. La fel este şi cu suma cuvintelor rostite sau scrise.
În intimitatea camerei mele sunt împreună cu câteva sute de oameni, pe care îi pot accesa (pot realiza instantaneu o comunicare cu ei) prin intermediul www.
Acest site conţine, faţă de multe altele, multe multe cuvinte. Aşa că, dacă eşti dispus, cititorule, să citeşti şi să reacţionezi la ce citeşti, în libertatea ta, în termenii tăi şi în timpul tău, ne bucurăm. Dacă nu, ai ajuns eronat pe aceast domeniu online. Dar oricum ar fi , noi îţi urăm bine ai venit şi şedere cât mai lungă

Leave a Reply