Cum alegi o firma de curatenie?

Timpul este limitat, de aceea avem nevoie de ajutorul unei firme de curatenie pentru a termina intr-un timp scurt toate activitatile. Serviciile de curatenie sunt de regula folosite in institutii, cladiri de birouri, magazine, depozite si hale industriale. Dar poti apela si pentru curatenia la domiciliu, mai ales dupa o renovare a casei, cand ai nevoie de o revitalizare imediata. Cand alegi o firma de curatenie trebuie sa te documentezi despre reputatia si experienta companiei. Sa aiba experienta de peste 5 ani in domeniul serviciilor de curatenie si sa existe un portofoliu de clienti, cu care si-au format o reputatie. Cele mai bune firme de curatenie angajeaza o echipa de profesionisti. Experienta si instruirea angajatilor este esentiala, fiind sustinuta de o pregatire specifica si continua. Asigurati-va ca alegeti o companie de curatenie care are asigurare pentru situatii de deterioare accidentala. Doar asa siguranta si securitatea dvs este pe deplin asigurata.

Aveti nevoie de o curatenie standard la intervale regulate sau o curatenie generala o data pe an?

Alegeti o firma cu o lista completa de servicii de curatenie, cum ar fi curatenia spatiilor comerciale, curatenia pentru apartamente, curatenia dupa o renovare, curatenia din timpul mutarilor, curatarea covoarelor, a mochetelor sau a ferestrelor. Si sa ofere servicii de curatenie ecologica, care a devenit mai mult decat o tendinta. Acest tip de curatenie este menita sa mentina sanatatea si calitatea mediului exterior si are efecte pozitive care se resfrang asupra sanatatii personale si a celor din jur. Include produse de curatare ecologice, echipamente cu consum redus de energie si practici de eliminare a deseurilor in conditii de siguranta. Cu cat o companie de servicii de curatare ofera o lista completa de servicii, cu atat mai mult o sa fiti multumit de rezultatul final. Este important sa foloseasca echipamente si produse de curatare specializate pentru servicii de curatenie. Praful general din zonele greu accesibile se inlatura cu ajutorul unor aspiratoare profesionale si cu sprijinul solutiilor moderne de curatare si igienizare.

Nu toate companiile ofera un serviciu doar o singura data.Alege o companie care sa ofere servicii de curatenie in fiecare saptamana, luna, ocazional sau o singura data, direct proportional cu necesitatile dumneavoastra. Programul este la fel de important si trebuie sa fie stabilit de dumneavoastra, in functie de disponibilitate. Sistem de tarifare trebuie sa fie flexibil si negociabil, in functie de complexitatea si suprafata spatiului. Si de ce nu, sa existe bonusuri pentru 3 interventii. Atunci cand alegi compania care ofera cele mai bune servicii de curatenie, cu siguranta o sa apelezi la ei ori de cate ori ai nevoie.

Leave a Reply