Cum asiguram confortul termin perfect pentru pisica noastra – II

Oferiti o multime de zone racoroase
Daca pisica ta este de exterior, poate fi necesar sa le restrictionezi accesul in gradina dimineata si seara. Puneti perdele camerelor care sunt in plin soare si asigurati-va ca nu exista nicio sansa ca pisica dvs. sa fie prinsa in zone periculoase neventilate, cum ar fi serile. Faceti cosul pentru pisici un refugiu rece, asezand cuburi de gheata intr-o sticla si acoperindu-le cu un prosop. Deschideti ferestrele pentru a crea un flux bun de aer si, in general, sa fiti constienti de locul unde se afla pisica dvs. in cele mai fierbinti parti ale zilei.

Apa, apa peste tot
Pastrati-o proaspata si racoroasa si asigurati-va ca este disponibil in toate camerele si in gradina. Unelor pisici le place sa se joace cu o fantana de animale de companie .

Distractie cu cuburi de gheata
Pisicilor le place sa se joace cu cuburi de gheata care se strecoara pe podeaua din dale si este un mod eficient de a-si racori labele. Congelarea alimentelor umede sau a apei proaspete de izvor dintr-o cutie de ton ofera, de asemenea, mogie-ului dvs. o racire intr-o zi fierbinte.

Pastrati-va pisica bine ingrijita
Cu totii ne bucuram putin de vara, iar pisica ta cu siguranta nu are nevoie de exces de blana cand este cald. Rasele cu par mai lung au nevoie in special de ingrijire suplimentara cu o perie sigura pentru pisici sau manusa de ingrijire .

Un covor rece
Amplasat strategic in locul preferat de relaxare, o saltea de racire este accesoriul ideal pentru o pisica racoroasa.