Cum avantajeaza panourile solare imaginea unei afaceri locale?

Daca sunteti proprietarul unei afaceri fragede, dar cu potential de dezvoltare, aveti in mod constant in vedere noi modalitati de a va imbunatati imaginea de antreprenor si om de afaceri la nivel local si regional, urmarind o serie de obiective de business si la nivel national. Totusi, in prima faza aveti la dispozitie un buget limitat, astfel ca panourile solare s-ar putea sa va depaseasca finantele de care dispuneti. Cu toate acestea, energia solara ar putea fi, de fapt, cea mai buna miscare pe care ati putea-o face pentru afacerea dumneavoastra.

In ultimii patru ani, s-au inregistrat scaderi semnificative ale costurilor de productie pentru panourile solare, reducand in mare masura bariera financiara la trecerea pe energie solara. Nu vorbim doar de costul tot mai redus al energiei solare, ce devine mult mai accesibil, dar exista cateva motive convingatoare pentru care ati putea dori sa luati in considerare energia solara pentru a castiga popularitatea si admiratia partenerilor dumneavoastra:

Stimulentele fiscale fac schimbarea accesibila

Trecerea la energia solara in acest an ar putea sa rezulte intr-o economisire a unei sume semnificative de bani, datorita unor proiecte guvernamentale. In cazul unelor regiuni, daca treceti la energia solara inainte de 31 decembrie 2019, afacerea va fi eligibila pentru a primi o reducere pentru 30% din costul efectuarii tranzitiei. Si nu este singurul stimulent fiscal de care il puteti profita daca alegeti panourile solare de la Voltech.ro. Stiati ca puteti deduce pana la 85% din valoarea sistemului de energie solara din impozitele pe afaceri?

Dovediti angajamentul afacerii fata de sustenabilitate

Potrivit Voltech.ro, multi owneri de afaceri locale au castigat contracte mari datorita investitiilor lor in panourile solare. Cumparatorii iubesc produsele si serviciile care sunt alimentate de soare, fiindca acest lucru dovedeste o grija a oamenilor de afaceri fata de mediu si comunitatea alaturi de care convietuiesc. Astfel, trecerea la energia solara este o modalitate foarte buna de a atrage noi clienti si de a pastra clientii actuali care se intorc cu satisfactie la locatia dumneavoastra. De fapt, clientii de astazi sunt interesati de practici de afaceri durabile si ecologice, iar adoptarea energiei solare arata ca va angajati sa reduceti amprenta de carbon si ca creati o afacere mai sustenabila poate avea un impact pozitiv semnificativ asupra vanzarilor si experientei clientilor.

Reduceti costurile de operare ale companiei

Sistemele de energie solara presupun o amortizare in timp a investitiei, cu costuri reduse de utilitate. In functie de sistemul pe care il alegeti de la Voltech, puteti fie sa reduceti semnificativ factura electrica a companiei in fiecare luna, fie chiar sa o eliminati in intregime. De fapt, in unele zone, puteti obtine chiar si o reducere in cazul in care sistemul de energie solara produce mai multa energie decat utilizati. Chiar si fara acest tip de reducere, reducerea drastica a facturii electrice in fiecare luna poate face minuni pentru bugetul alocat intretinerii unei locatii voluminoase. Nu numai ca energia solara este mai eficienta din punct de vedere al costurilor acum, dar se poate dovedi a fi o investitie chiar mai buna decat ati putea crede.

Imbunatatiti investitiile imobiliare

Fie ca lucrati de acasa, fie ca ati achizitionat un spatiu de birou pentru afacerea dumneavoastra, energia solara poate imbunatati valoarea investitiei imobiliare. Cum poate fi stimulata valoarea imobiliara a afacerii? Raspunsul este simplu: daca lucrati dintr-un spatiu de birou pe care afacerea il detine, pe masura ce business-ul creste, probabil va veti gasi pus in situatia in care aveti nevoie de mai mult spatiu si / sau de o locatie mai centrala pentru sediul dumneavoastra. Imbunatatirea valorii de proprietate va va ajuta sa vindeti cladirea mai rapid si la o valoare de piata mai buna, astfel incat sa va puteti permite sa cumparati o alta proprietate care sa va satisfaca nevoile.

Gandeste global, actioneaza local

In cele din urma, ca proprietar al unei afaceri locale, stiti cat de important este atunci cand oamenii sunt cei care sustin bunul mers al business-ului. Trecerea la energia generata de panourile solare va ofera posibilitatea de a sprijini propria afacere, in timp ce atrageti admiratia si increderea partenerilor. Cine stie? Poate ca in acest fel, intrega comunitate va imbratisa beneficiile energiei solare, iar orasul se va transforma intr-un exemplu urbanistic pentru intreaga Romanie.

Acestea sunt doar cateva dintre cele mai convingatoare motive pentru care firmele mici ar trebui sa investeasca in panouri solare Voltech astazi. Nu a fost niciodata mai putin costisitor sau mai usor sa alegeti o sursa mai durabila de energie, deci de ce sa nu profitati de beneficiile rentabile ale energiei solare?

Leave a Reply