Cum facem fata cresterii in greutate dupa varsta de 40 de ani

I. CE ESTE CU ZAHARul?
A. Zaharul adaugat – adica zaharul din dulciuri, prajituri, biscuiti, bauturi gazoase si adaugat la ceai si cafea – este asociat cu cresterea in greutate. Un studiu a constatat ca o proteina din celulele adipoase impiedica arderea grasimilor pentru energie. Aceasta proteina este pornita de un nivel ridicat de zahar si stres. Obtineti in schimb dulceata dvs. din fructe. Nu schimbati zaharul cu indulcitori artificiali. „Unele sunt toxice pentru bacteriile intestinale”, spune dr. Norton. „Cu totii avem milioane de bacterii care traiesc in intestinele noastre, iar persoanele supraponderale au tulpini diferite de persoanele cu greutate normala. Consumul de alimente fermentate, cum ar fi iaurt viu si varza murata, precum si o multime de alimente proaspete, bogate in fibre, cum ar fi legume si fructe, ajuta aceste erori vitale sa ne ajute. ”

I. CUM FCA FATA POFTEI DE MANCARE?
A. „Alimentele procesate sunt adesea pline de zahar si substante chimice care de fapt creeaza dependenta”, spune dr. Norton. „Cu toate acestea, studiile arata ca ne putem recalifica creierul pentru a prefera alimente mai sanatoase in aproximativ trei luni”. Ne ajuta sa avem grija de stresul nostru, sa ne exercitam, sa dormim suficient si sa ne hranim corpul cu alimente sanatoase si naturale.