Cum sa aranajezi mobila in jurul semineului electric

Un semineu electric adauga o ambianta minunata camerei in care alegi sa il instalezi si poate oferi respectivei camere un punct focal dramatic. Scaunele strategic asezate in jurul unui semineu electric le permit membrilor familiei si prietenilor sa se bucure de caldura in timp ce povestesc linistiti despre diverse lucruri. Prin aranjarea potrivita a mobilierului, poti crea un spatiu primitor si confortabil in jurul semineului electric.

Planificarea spatiului

In primul rand, trebuie sa alegi o utilizare pentru camera. Modul in care sunt aranjate scaunele unele fata de celelalte va determina in mare masura utilizarea intentionala a spatiului. Pentru a facilita usurinta si confortul conversatiei, scaunele ar trebui sa fie orientate catre interior, dar si unele catre celelalte.

Daca intentionezi sa urmaresti impreuna cu familia un film la televizor, scaunele ar trebui ampasate in mod armonios.

Scaunele versatile, cum ar fi cele pivotante sau cele usoare care pot fi repozitionate cu usurinta, usureaza rearanjarea mobilierului pentru diverse utilizari.

Este indicat sa asezi scaunele in functie de scopul pentru care gandesti fiecare scaun. Distanta dintre diferitele scaune poate determina cum vei interactiona cu familia ta in jurul semineului electric pe care il detii. Scaunele dispuse in spate sunt ideale pentru conversatii intime, in timp ce spatiile mai largi sunt mai potrivite pentru grupurile de prieteni care nu sunt chiar atat de apropiati si care mai ales au nevoie de spatiu pentru a se desfasura.

Un singur scaun este potrivit pentru a petrece timpul cu propria persoana, in momente de introspectie, ca atunci cand citesti o carte mangaiat de flacarile ce razbat din semineul electric.

Pozitioneaza apoi mesele tot in functie de modul in care vrei sa gandesti spatiul. Pozitionarea meselor, a rafturilor si a altor elemente de stocare este mai flexibila decat cea a scaunelor si a canapelelor. Aseaza-le in locuri convenabile pe baza scopului individual al acestora.

De exemplu, daca ai o masa laterala pe care o utilizezi in general pentru a depozita diverse bauturi, asigurat-te ca aceasta este localizata in apropiere de un scaun.

Evita pozitionarea unei masute speciale doar pentru cafea astfel incat sa “pluteasca” in mijlocul unei incaperi. Este indicat sa pozitionezi aceasta masuta pentru cafea in apropiere de canapele sau scaune, la aproximativ 60 de centimetri de acestea.

Masurarea dimensiunii camerei

In cadrul acestei masuratori, principalul element este sa stii cum sa profiti la maxim de spatiul pe care il ai disponibil.

Daca ai un spatiu mic, este indicat in general sa limitezi piesele de mobilier din camera.

Leave a Reply