Cum sa diminuam durerile de spate

1. Mentineti stresul sub control … Stresul pare sa influenteze aproape fiecare aspect al sanatatii noastre si durerea de spate nu este o exceptie, deoarece cortizolul hormonului de stres ne face sa simtim durerea mai grav. Si, cu 105 de milioane de zile lucratoare pierdute la stres intr-un an, nu este surprinzator faptul ca atat de multi dintre noi se plang, de asemenea, de dureri de spate.

2. Ganditi inainte sa mancati … Pe langa mentinerea nervilor sanatosi si a greutatii dvs. in intervalul sanatos, schimbarea painii albe, a zaharului si a grasimilor pentru o dieta bogata in nutrienti (o multime de legume, fructe, peste, cereale integrale si impulsuri) muschii cu un fel de combustibil potrivit pentru a va mentine suportul si protectia coloanei vertebrale.

3. Stati bine hidratat … Studiile arata ca peste 50% din populatia britanica este deshidratata cronic, dar aveti nevoie de apa pentru a va lubrifia articulatiile si a le permite sa se miste liber – si doar band mai multa apa poate usura adesea durerea de spate.