Cum sa dormi cand e rece

Neil Robinson, expertul în somn la Sealy, ne dă sfaturile de top pentru a rămâne calzi in timupl somnului
1. Faceti o baie
„Desi intotdeauna esterecomandat sa dormi intr-un mediu rece si uscat, exista o mare diferenta intre racire si inghet. Deci, daca corpul dvs. incearca sa va regleze temperatura, cu siguranta veti incerca sa dormiti. Incercati sa faceti o baie inainte de culcare pentru a va incalzi si a va ajuta sa va simtiti relaxati. ”

2. Exercitii
„In timp ce faceti exercitii intense inainte ca patul sa va lase sa va simtiti prea energici ca sa dormiti, o plimbare blanda va face ca circulatia dumneavoastra sa ajute la cresterea temperaturii corpului de baza, ceea ce o sa va lase sa va simtiti confortabila inainte de a va culca”.

3. Obtineti plapuma potrivita
„Este important sa nu subestimati ratingul de incasare atunci cand vine vorba de paturi. Cel corect va va tine la temperatura potrivita, astfel incat sa va bucurati de somn profund in fiecare seara, indiferent de sezon. As recomanda sa optezi pentru o plapuma de 13,5-15 toy pentru lunile de iarna. Ati putea chiar sa incercati o patura electrica daca doriti sa fiti in plus.

4. Infasurati-va
„Hainele in care dormi sunt la fel de importante ca si patura ta. Bucurati-va de niste imbracaminte de noapte de iarna si optati pentru sosete din lana. Ambele va vor impiedica sa aveti incalzirea in timpul noptii. Nu exagerati, totusi, sau va veti trezi prin transpiratie! „

Leave a Reply