Cum sa iti pastrezi ghetele din piele pentru totdeauna?

Ghetele foarte calitative vin la un anumit pret, care se justifica de foarte multe ori prin rezistenta. Cu toate acestea, oricat de bune sunt ghetele din piele pe care tocmai ti le-ai achizitionat si oricata incredere ai avea in sistemul prin care sunt cobfectionate, nimic nu dureaza vesnic. Doar daca stii cum exact sa le mentii.

Pentru un procedeu complet si complex de ingrijire nu este nevoie sa investesti foarte multi bani, dar este important sa stii ce anume sa faci si cand. Prin urmare, indiferent ca le porti prin oras, la birou sau ca le expui la conditiile dificile din cadrul locului de munca, o pereche de ghete barbatesti din piele isi va demonstra rezistenta si calitatea in urma efectuarii unui procedeu de curatare corect.

Cum se procedeaza?

Primul pas in mentinerea si cresterea timpului de purtare se reduce la stergerea cu ulei dupa spalare. Exista in magazine numeroase astfel de produse menite sa hidrateze si sa imbunatateasca aspectul suprafetelor din piele. Deoarece in momentul in care o pereche de ghete din piele naturala pentru barbati sunt expuse la umiditate, suprafata acestora are tendinta de a se usca sau chiar de a crapa. In timp, acest lucru se poate vedea prin formarea unor adancituri sau crapaturi inestetice.

Pentru a preveni acest lucru este important ca dupa ce ai lasat incaltamintea din piele naturala sa se usuce intr-un mediu aerisit si deschis, sa aplici un ulei special. pentru a te asigura ca rezultatul va fi optim, trebuie sa aplici solutia intr-o cantitate redusa pe o suprafata foarte putin sau deloc vizibila. In functie de felul cum reactioneaza suprafata din piele vei stii daca se potriveste cu textura ghetelor tale. De asemenea, trebuie mentionat faptul ca de cele mai multe ori aplicarea unui ulei de acest tip va inchide usor culoarea incaltamintei.

Deoarece aceste solutii imprima de obicei un miros neplacut pe mana, ar trebui sa te asiguri folosind manusi de protectie pentru unica folosinta.

Daca ai murdarit ghetele pentru barbati si s-a strans mult noroi sau murdarie pe suprafta lor, este recomandat sa te folosesti de o perie clasica din plastic, dar fara sa apesi excesiv. Nu vrei sa risti sa zagrii incaltamintea.

Uscarea ghetelor de barbati trebuie sa se produca natural, pentru ca orice sursa de caldura suplimentara precum un radiator sau chiar un uscator poate dauna aspectului pielii naturale. Evita astfel de probleme asezand ghetele intr-o zona cu ventilatie. De asemenea, poti sa folosesti uscator electric pentru incaltaminte, deoarece este astfel confectionat incatsa ofere rezultate optime intr-un timp scurt. Diferenta consta in faptul ca acesta degaja caldura dinspre interior catre exterior.