Cum sa slabiti usor – I

Unele dintre cele mai eficiente metode de slabire disponibile nu implica nimic altceva decat puterea mintii tale, spune neurologul si guru-ul de sanatate Victoria Wills.

Hipnoterapeutul de 40 de ani, fondatorul planului de pierdere in greutate NuBeginnings, spune ca va puteti gandi la un corp mai bun. Ea spune: „De multe ori este doar un caz de a gandi altfel despre mancare, mai degraba decat de a se angaja intr-un regim de pedeapsa noua si  sala de gimnastica”.

Aici ii dezvaluie hack-urile creierului …

1. Lasati ceva pe farfurie
Acest lucru contravine oricarui lucru care ti s-a facut in copilarie, dar e bine sa ii dai subconstientului mesajul ca este bine sa nu-ti termini mancarea. Cei mai multi dintre noi au fost conditionati si puside parintii sa ”manance toto din farfurie, pana la ultima firimitura ca doar asa transmiti mesajul ca ti a placut mancare”, pur si simplu pentru ca asta ar trebui sa faceti. Dar ne-invatarea aceasta va poate ajuta sa va reduceti portiile.

2. Mancati cu mana dvs. mai putin dominanta
Un studiu publicat in Buletinul de personalitate si psihologie sociala (PSPB) a aratat ca participantii la studiu care au gustat cu mana lor mai putin dominanta au mancat cu 30% mai putin decat cei care au mancat cu mana lor dominanta. Cand folositi mana mai putin dominanta, va obligati sa acordati mai multa atentie la ceea ce faceti. Si brusc actul de gustare isi scade din intensitate in minte.