Cum sa supravietuiesti lucrand de acasa – I

Cu Romania in ghearele lui Covid-19 si prim-ministrul care le spune oamenilor ca ar trebui sa stea departe de birou, milioane de noi se confrunta acum cu perspectiva de a lucra de acasa pentru viitorul apropiat. In mod obisnuit, munca flexibila este vazuta ca un avantaj extrem de dorit oferit de multe companii pentru a atrage si a pastra personal talentat. Acum, munca de acasa a devenit o necesitate. Si, desi exista un apel evident la faptul ca nu trebuie sa va deplasati la serviciu in fiecare zi, este posibil ca multe persoane sa nu fi lucrat de acasa inainte sau pentru o perioada prelungita.

Avem cateva sfaturi de top pentru a va ajuta sa profitati la maximum de ziua dvs. de lucru, punand in aplicare masuri speciale pentru a va motiva si a va structura ziua …

Seteaza-ti alarma
Aceasta nu va seteaza alarma sa va treziti dimineata. De fapt, setarea alarmei pe STOP functioneaza. Cand lucrati de acasa, este extrem de usor sa pierdeti din timp, deoarece nu trebuie sa parasiti biroul pentru a merge acasa. Stabiliti un program si respectati-l, pentru a mentine un echilibru intre viata profesionala si viata personala. Te poti gasi asezat in acelasi loc ore in sir si, inainte de a-ti da seama, este ora 19 si lucrezi de 12 ore cu abia o pauza. Acest lucru nu este sanatos, iar calitatea muncii tale va avea de suferit in timp. Setati o alarma la inceputul zilei cand incepeti schimbul de opt ore, astfel incat sa stiti cand trebuie sa va opriti. Daca totusi doriti sa lucrati peste program, este in regula; apasati butonul de amanare.