Cum sa te epilezi in mod corect cu un epilator

Indepartarea parului cu un epilator a fost dintotdeauna una dintre cele mai folosite si iubite metode de catre femei pentru a elimina parul de pe piele. Se poate spune ca in prezent epilatorul pe care il detine o femeie moderna face parte din “kitul de frumusete”. In plus, ele devin indispensabile atunci cand mergi intr-o calatorie, dar si in viata de zi cu zi ( mai ales atunci cand te pregatesti pentru o petrecere sau pentru un eveniment oficial la munca).

Asa cum fiecare femeie este diferita ca personalitate, asa si fiecare tip de par de pe corp poate fi caracterizat de ritmuri diferite de crestere. Prin urmare, fiecare femeie in parte trebuie sa decida ce metoda de epilare va folosi, in functie de tipul de piele.

Daca parul de pe corp in general si de pe picioare in special creste destul de repede, indepartarea acestuia folosindu-te de un epilator poate fi metoda ta preferata si de asemenea, cea mai eficienta. Desi poate ca parul creste mai repede inapoi decat daca te-ai epila cu ceara ( la salon sau acasa), este o varianta destul de durabila. Iata cum poti obtine o epilare perfecta folosindu-te de epilatorul tau!

Sfaturi pentru epilarea corecta cu un epilator

Se pare ca folosirea unui epilator electric este destul de usoara, la indemana tuturor femeilor, si de asemenea, atata timp cat este realizata in mod corespunzator, nu trebuie sa fie atat de dureroasa precum se spune despre ea si in niciun caz nu trebuie sa te sperie.

Exfolierea

O exfoliere corespunzatoare este indispensabila pentru obtinerea unei epilari perfecte cu epilatorul electric. In acest fel vei scapa de celulele moarte si parul se va indeparta mult mai usor. Este important sa faci acest lucru in toate zonele in care te vei epila.

Sensibilitatea

Daca atunci cand te epilezi cu un epilator, asta te doare in mod excesiv, poti freca zona respectiva cu cuburi de gheata inainte de a incepe sa te epilezi. Cu aceasta vei putea anestezia zona si senzatia de tragere a parului nu va fi simtita atat de intens si dureros. Mai presus de toate, trebuie sa faci asta daca te-ai ras recent cu lama, deoarece zona va ramane sensibila.

Epilarea “inversa”Epilator

Este important sa folosesti epilatorul in directia opusa in care cresc firele de par pe picioare. Daca parul creste de sus in jos, tu va trebui sa te razi invers, de jos in sus.

Leave a Reply