Cum slabesti usor – II

3. Faceti mesele mai interesante pentru a evita gustarile
Toata lumea are probleme cu alimentele. O problema obisnuita este ca ne-am plictisit de ea pana cand am stat sa o mananca. Incercati sa pastrati interesul pentru mesele dvs. prin gatirea unor lucruri diferite si a unor mese noi cu arome interesante si este posibil sa nu ajungeti mai tarziu la batonul de ciocolata.

4. Incercati sa nu fiti stresati
Stresul si greutatea sunt legate in mod inextricabil. Cu cat consumati mai multa energie pentru a va ingriji de pierderea in greutate, cu atat o sa va fie mai foame, cu atat veti manca mai mult – este un cerc vicios! Somonul, curcanul si cartofii dulci sunt toate alimentele care reduc nivelurile de stres, deoarece ele stimuleaza productia de serotonina sau sunt bogate in omega-3 antiinflamatoare.

5. Stabiliti obiectivele
Doriti sa pierdeti in greutate, astfel incat sa puteti intra in rochia aceea pentru o nunta viitoare? Notati acest obiectiv, fixati-l pe frigider si asigurati-va ca il vedeti in fiecare zi. Daca aceasta ambitie este importanta pentru dvs., este mai probabil sa ramaneti in dieta, mai ales daca mintea dvs. intareste ideea in fiecare zi.