Cum slabim fara dieta

3. Faceti mai mult exercitiu

Nu numai ca este un exercitiu regulat excelent pentru sanatatea ta, te va ajuta sa arzi excesul de calorii si sa iti imbunatatiti forma corpului. Participarea la antrenamente cardio regulate, cum ar fi alergarea si ciclismul, este o modalitate buna de a va mari arderea caloriilor, in timp ce exercitiile de rezistenta vor creste masa musculara, care arde mai multe calorii decat grasimile chiar si atunci cand nu lucrati.

4. Manancati cu grija

Multi dintre noi suntem vinovati de a va imparti mancarea noastra in timp ce stam la un birou sau ne uitam la televizor, dar cercetarile au aratat ca luarea de timp in timpul mesei si acordarea atentiei pentru ceea ce manancam poate sa ne faca sa vrem sa mancam mai putin. Cercetarile publicate in Jurnalul britanic al Nutritiei au constatat ca consumul de alimente atunci cand suntem distrasi poate, de asemenea, sa ne determine sa ignoram semnalele din corpulĀ  de staietater, in timp ce rezultatele cercetarilor publicate in Jurnalul American de Nutritie Clinica au aratat ca cei care mestecau foarte lent au mancat cu aproape 12% mai putine calorii decat cei care mestecau foarte rapid.

In general, dureaza cel putin 20 de minute pentru a incepe sa va simtiti plini, astfel incat doar sa incetinesti viteza in care mananci inseamna ca incepi sa te simti plin dupa mai putin, bucurandu-te mai mult de mancare.

5. Taiati calorii inutile

Pentru multi dintre noi, este posibil sa pierdeti kilograme pur si simplu, reducand inapoi acele calorii suplimentare pe care abia daca observati ca le consumati, dar care se adauga pe tot parcursul zilei. Incercati sa schimbati dressingul de la salatele dvs. pentru otet balsamic, taiati inapoi pe scortisoare si sosuri dulci, aveti ceai sau cafea fara zahar si investiti intr-o tigaie neacoperita pentru a reduce consumul de uleiuri care pot adauga sute de calorii pe o masa, fara a contribui mult la gustul . De asemenea, aveti grija de calorii lichide din sucuri de fructe, cafea cu lapte si bauturi alcoolice, care pot face o diferenta enorma la talia dumneavoastra.