Daca vizitati america atunci alegeti si destinația Cleveland

La aproximativ doua ore de mers cu masina de la Detroit spre Cleveland se afla parcul de distractii Cedar Point  de la marginea lacului Erie, ceea ce il face un loc minunat pentru a va opri. Cu 70 de calatorii – inclusiv 18 montane de rang mondial – pe 364 de acri cu o multime de zone pentru copii si spectacole in direct, precum si o plaja de nisip alb cu o lungime de mile si portul maritim Swish, ar trebui sa va permiteti sa explorati cel putin o zi. De aici este doar o alta ora pana la Cleveland.

Nu plecati fara …

In vizita
THE ROCK & ROLL HALL OF FAME, in care cele mai mari povesti si nume cele mai mari din rock on`roll sunt onorate. Si mai bine, sala urmareste istoria muzicii populare, astfel incat sa puteti vedea cum fiecare artist a inspirat pe altul in timp ce va pierdeti ratacind prin costumele donate, coli de cantece scrise de mana, chitare si alte parafernalii nepretuite ale oricui este oricine in lumea muzicii. Fabulos.

PIATA DE SIDE DE Vest. Petreceti o ora buna sau doua peruzand standurile acestui spatiu de piata vechi de 100 de ani. Una dintre primele piete interioare din SUA, raman 180 de vanzatori care vand totul, de la fructe de mare, carne, fructe si legume, produse coapte, lactate, flori, condimente si nuci.

Mancat la
LUCKY’s CAFE . Amplasat in cartierul artistic din Tremont este aceasta descoperire ciudata, cu mic dejun urias gatit acasa, unde nu trebuie decat sa comanzi un fel de mancare intre doua. Lucky isi coace, de asemenea, propria paine si produse de patiserie si creste rosii si ierburi la fata locului. Weekend-urile sunt intotdeauna ocupate cu cozi de la usa si pana la capatul  strazii, asa ca planificati o vizita in timpul saptamanii  cand nu este atat de aglomerat.

A sta la
DRURY PLAZA HOTEL CLEVELAND DOWNTOWN. Situat in impresionanta cladire Board of Education, acest hotel se afla la cativa pasi de orice lucru in oras. In mod neobisnuit pentru SUA, acesta include, de asemenea, un mic dejun fierbinte, bauturi potabile si popcorn si Wi-Fi gratuit, care este intotdeauna binevenit.

Leave a Reply