De ce sa alegeti o periuta electrica?

Daca va veti peria dintii folosind o periuta electrica, va veti putea bucura de o protectie sporita a dintilor, dar si de o curatare foarte buna a acestora. Multi spun ca odata ce au trecut la periuta electrica, nu se mai introc la cea clasica, lucru pe care il confirma foarte multi utilizatori ai acestor periute. Veti vedea ca exista numeroase sugestii de periute de dinti electrice reincarcabile dintre care veti putea alege. Periuta electrica va avea atat avantaje, cat si dezavantaje, ea facandu-si treaba foarte bine. O astfel de periuta va inlocui fara probleme periuta de dinti manuala si veti vedea ca veti face o alegere foarte buna daca veti opta pentru ea.

Ce trebuie sa stiti despre o astfel de periuta?

In primul rand, rotatiile va vor asigura un periaj mai eficient. O periuta electica va putea realiza cu usurinta intre 7000 si 30000 de rotatii pe minut, lucru ce va facilita foarte mult o spalare cat mai buna a dintilor. Spre deosebire de periajul manual care realizeaza doar 600 de rotatii pe minut, acest tip de periaj este mult mai eficient. Tehnica de periaj folosita va influenta foarte mult modul de periere.

Daca veti alege o periuta electrica reincarcabila veti realiza o curatenie eficienta a suprafetelor interdentare. Cu siguranta va veti putea bucura de eficienta unei astfel de perioute si veti aprecia mult faptul ca o veti folosi. Nu veti mai avea de-a face cu placa bacteriana sau cu eventualele probleme care ar putea aparea. Un alt avantaj al utilizarii acestei periute este ca timpul dedicat spalatului pe dinti va scadea si el destul de mult. Nu va mai trebui sa pierderi mult timp cu aceasta activitate.

Optand pentru o periuta electrica, veti vedea ca ca va veti putea termina treaba in doar 2 minute si nu in 5 minute cat aveti nevoie pentru a va spala dintii cu o periuta manuala. O periuta electrica este mai usor de folosit. Veti constata ca aceste periute de dinti electrice trebuie doar miscate pe suprafetele dentare. Ea se va roti si va vibra automat, astfel incat curatenia dintilor vostri sa fie asigurata. Atunci cand veti folosi o astfel de periuta, nu ar trebui sa uitati ca trebuie sa faceti niste miscari dinspre gingie spre extremitatea dintelui, chiar daca aceasta periuta se roteste. Procedand astfel, va veti putea bucura de o dantura sanatoasa.

Leave a Reply