Ești mereu pe fugă dimineața și nu ai timp de micul dejun?

Studiile în domeniul nutriției dovedesc că micul dejun ajută pe termen lung organismul să își ia aportul nutritiv de care are nevoie în fiecare zi. Astfel, micul dejun este principalul factor care ajută la un stil de viață sănătos încă din primele ore ale dimineții.

Fie că vorbim de copii sau de persoane adulte, servit cu regularitate, micul dejun sporește puterea de concentrare, creativitatea, memoria și performanțele în activitățile de zi cu zi.

Totul sună bine în teorie și toți oamenii sunt conștienți de beneficiile aduse de către consumul regulat al primei mese din zi, dar în practică, lucrurile nu stau chiar atât de bine. Din lipsă de timp sau pur și simplu din cauza unei oboseli multi prea mari, majoritatea oamenilor uită să consume micul dejun de dimineață sau dau iama într-o patiserie pentru un covrig, lucru care o să aducă inevitabil repercusiuni pe termen lung.

Bucureștiul este printre primele orașe ale României în care micul dejun nu este consumat cu regularitate de către foarte mulți oameni, în special de cei care lucrează la birou și preferă o cafea care să îi trezească de dimineață. Pentru cei care sunt mereu pe fugă și nu au timp să mănânce nimic, MicDejunLaBirou.ro îi trimite direct la locul de muncă unde îi așteaptă un mic dejun ca la carte, bogat în vitamine, proteine, minerale, etc.

MicDejunLaBirou.ro te trimite direct la locul de muncă

Cum fiecare dintre noi avem nevoie de un orar pentru a ne putea organiza ritmul de viață, asa și metabolismul nostru are nevoie să știe că o să primească aportul nutritiv la o anumită oră pentru a putea funcționa într-un mod propice. Având un orar alimentar strict, riscul de a adăuga kilograme în plus este din ce în ce mai redus. Serviciul de livrare mic dejun la birou in București asigură prima masă a zilei la oră fixă pentru a putea păstra un echilibru în viață.

Mic dejun la birou este un concept nou de livrare a unei diversități de alimente sănătoase care asigură nutrienții necesari pentru prima parte a zilei. Meniul mic dejun la birou este compus dintr-o gamă diversificată de lactate precum: lapte, brânzeturi, unt, smântână, dar și cereale, fructe, legume. Această diversitate le oferă clienților posibilitatea să își construiască singuri meniul de care au nevoie.

Idei pentru construirea micul dejun din meniul pus la dispoziție de către MicDejunLaBirou.ro

Ești mereu pe fungă dimineața și nu ai timp de micul dejun MicDejunLaBirou este soluția

Atunci când comandați micul dejun la birou, livrarea se face sub forma unui bufet suedez pentru a putea acoperi orice nevoie și orice preferință. Astfel, pentru ei care preferă un sendviș, multitudinea de legume precum: roșii, castraveți ardei, salată pot să fie bază a unor ingrediente pentru un sendviș hrănitor și gustos. Pe lângă legume, puteți să alegeți dintr-o varietate de mezeluri, precum șuncă presată, salam, dar și brânzeturi.

Există posibilitatea de a crea și un mic dejun care să aducă aminte de copilărie: pâine prăjită, unt, dulceață și ceai.

Pentru cei care au nevoie de fibre și proteine, diversele sortimente de cereale integrale cu fructe sau simple pot să fie scăldate în lapte proaspăt și hrănitor. Desigur, nu trebuie să uităm nici de fructe în cadrul micul dejun. Astfel, un măr, o banană sau o portocală pot să fie luate ca gustare între mese și să fie consumate când senzația de foame reapare.

De ce să apelați la serviciile de livrare mic dejun la birou București?

În primul rând, micul dejun ajută fiecare angajat să fie mai energic, mai creativ și astfel productivitatea lor crește foarte mult.

În al doilea rând, dimineața începe cu râs și voie bună. Socializarea între membrii unei companii ajută angajații să se relaxeze și să privească activitățile zilnice într-un mod mult ușor. Astfel, se reduce stresul și se clădește o echipă mult mai bine consolidată.

Și nu în ultimul rând, grija pe care le-o purtați angajaților o să fie răsplătită de către aceștia cu mai multă dăruire și respect pentru companie și mediul în care lucrează.