Facilitatile la care ai acces daca te muti in zona Vitan

In ultimii ani, tot mai multi bucuresteni aleg sa investeasca in apartamente, mutandu-se in case noi ori alegand sa cumpere anumite apartamente pentru a le folosi pentru inchiriat. In contextul unei astfel de investitii, este foarte relevant pentru toti bucurestenii sa aleaga o locatie profitabila.

Importanta alegerii locatiei optime in contextul investitiei in anumite imobile

Apartamente la Vitan Barzesti

De alegerea potrivita a locatiei depinde succesul unei astfel de investitii. Majoritatea persoanelor care se muta cu chirie sunt studenti si exista o preconceptie ca acestia doresc sa se mute cu chirie doar in centrul capitalei. Pe langa faptul ca exista facultati si in alte zone ale capitalei, accesul rapid la metrou a extins concentrarea asupra centrului Bucurestiului si in zonele adiacente.

Vitan, una dintre cele mai populare zone pentru investitii in apartamente in anul 2018

In anul 2018, multi bucuresteni au optat sa investeasca in apartamente din zona Vitan a capitalei. Aici, se construiesc complexe rezidentiale noi, iar blocurile vechi se afla intr-o stare buna.

Una dintre atractiile principale ale zonei Vitan este faptul ca se afla foarte aproape de centrul orasului, superbul Bulevard al Unirii si implicit Universitatea. In plus, aici s-a deschis primul Mall din Bucuresti, care este vizitat de numerosi bucuresteni. Parcul Vacaresti este o alta atractie a cartierului (aici, bucurestenii si nu numai pot admira cadrul natural superb – parcul Vacaresti fiind supranumit, pe buna dreptate, Delta Vacarestiului).

Ce pot face bucurestenii care investesc intr-un apartament din zona Vitan?

In primul rand, bucurestenii care aleg sa investeasca intr-un apartament din acest cartier trebuie sa se gandeasca serios cate camere ar vrea sa aiba apartamentul in care aleg sa investeasca. Ei pot alege un apartament cu 2 camere la Vitan Mall, cu trei sau patru camere ori, daca bugetul nu le permite, pot achizitiona o garsoniera.

De asemenea, o alta intrebare esentiala pe care trebuie sa si-o puna bucurestenii care doresc sa investeasca intr-un apartament din zona Vitan este urmatoarea: “vreau sa investesc intr-un apartament dintr-un complex rezidential sau dintr-un bloc vechi?”

Desi tendinta actuala este de a opta pentru apartamente in complexe rezidentiale, inca exista bucuresteni care isi doresc sa cumpere apartamente in blocuri vechi.

Odata ce te-ai hotarat asupra tipului de bloc in care vrei sa cumperi un apartament in Vitan si te-ai decis si asupra numarului de camere, va trebui sa stabilesti (gandindu-te, bineinteles, la motivul pentru care vrei sa investesti intr-un apartament in zona Vitan), la etajul unde ai dori sa se situeze, precum si la suprafata apartamentului (corelata, bineinteles, cu numarul de camere si, in cele din urma, cu bugetul pe care il detine fiecare persoana in sine).

Leave a Reply