Feonul are grija de parul tau

Feonul este atat de versatil incat este imposibil sa nu ii recunosti beneficiile. Cu ajutorul lui poti salva timp, pentru a-l dedica lucrurilor cu adevarat importante. Spre exemplu, ai putea, dupa ce iesi din baie, sa bei un ceai alaturi de iubitul tau, in loc sa astepti o vesnicie ca parul sa se usuce natural, in timpul acesta sa te pasca si o raceala de sezon.

Feon: o inovatie unisex

Un mare plus este acela ca feonul poate fi utilizat in egala masura atat de barbati, cat si de femei. Poate ca ai si observat, de fapt, ca in denumirea modelului nu se specifica “destinat femeilor” sau “feon pentru femei’. Si nici nu este nevoie, pentru ca scopul lui este acela de a usca parul, indiferent de cine este vorba.

Feon: Protejeaza parul

Un al doilea avantaj este faptul ca nu degradeaza textura firului de par, datorita faptului ca tehnologiile de top au gandit solutii care sa vina in sprijinul frumusetii. Astfel ca feonul clasic, cunoscut pentru mirosul de ars pe care il emana in timpul uscarii parului, a fost inlocuit cu modele noi, pe baza de aer rece sau aer cald, permitand controlul asupra temperaturii si implicit a gradului de deteriorare a parului.

Ideal pentru coafuri lejere

Da, feonul poate fi folosit si in obtinerea coafurilor. Aveti nevoie doar de o perie de coafat si produse de styling. Sau, daca esti prevazatoare si ti-ai pus niste bigudiuri cu o seara inainte, tot ce trebuie sa faci este sa lasi aerul cald al feonului sa iti invaluie parul, astfel incat acesta sa pastreze forma dorita de tine. In cazul contrar, in care iti doresti un par drept, din nou te poti ajuta de o perie de par si, trecand feonul peste fiecare suvita de par periata, vei constata ca parul tau va arata mult mai bine si mai sanatos decat in urma indreptarii cu placa de par.

Feonul se bucura de un imens succes, venind la pachet cu o serie de beneficii. Este unul dintre lucrurile pe care oricine ar trebui sa il aiba in casa, fie pentru sine, fie pentru invitati, mai ales pentru copiii care sunt extrem de tentati sa iasa la joaca imediat ce au iesit din baie. Mai mult decat atat, are un pret extrem de accesibil si are grija de frumusetea parului tau.

Leave a Reply