Lama de ras sau ceara pentru o piele fină și catifelată?

 

Lama de ras sau ceara pentru o piele fină și catifelatăVremea frumoasă începe să-și facă prezența din ce în ce mai tare, lucru care anunță că în sfârșit putem să îi arătăm pielii nostre puțin soare, nemaifiind nevoie să purtăm multe straturi de haine pe noi. Dacă în timpul iernii am putea sări peste o sesiune sau două de epilat, acum nu mai este cazul. Pielea trebuie să fie fină și curată pentru a putea afișa acele picioare frumoase.

Dacă sunteți o persoană care iubește o epilare mătăsoasă din cap până în picioare, este important să fiți la curent cu toate metodele pentru o piele fină, astfel încât să puteți alege metoda eficientă care vi se potrivește de îndepărtare a părului nedorit.

Epilarea, din fericire, este un proces care poate fi obținut chiar în propriul confort de acasă cu rezultate exact ca la un salon profesionist. Bineînțeles, pentru o epilare care să dureze este necesar să stați departe de lamele de ras și să folosiți ceară pentru epilat, benzi depilatoare cu aloe vera sau alte extracte naturale și să nu uitați de hidratarea de după epilare, deoarece pielea devine sensibilă. Acestea sunt alternative durabile, deoarece ele nu îndepărtează firul de păr prin tăiere ci prin smulgere din rădăcină.

Este necesar să acordați o atenție sporită produselor de epilat deoarece dacă vă îndreptați către produse slab calitative pielea dumneavoastră o să aibă de suferit. Acado s-a dovedit a fi un magazin de încredere care comercializează produse de îngrijire a corpului, precum benzi depilatoare, ceară, aparate pentru epilat care ating standardele de calitate înaltă. Acado a reușit de fiecare dată să își facă clienții fericiți prin produsele la prețuri accesibile care oferă rezultate ca la un salon profesionist.

În rândurile de mai jos o să dezbatem două metode de epilat, fiecare cu avantajele și dezavantajele ei

Dacă doriți îndepărtarea rapidă și ușoară a părului: lama de ras

În acest moment, probabil știți deja că rezultatele unei lame de ras vor dura doar aproximativ 1 – 2 zile. Deoarece părul nu este îndepărtat din folicul, acesta va crește mai repede, mai des și mai gros. Este, într-adevăr, o metodă ieftină, dar acest lucru nu ar trebui să vă oprească să apelați la benzi de epilat sau la ceara de epilat, deoarece pe Acado.ro găsiți aceste produse la cele mai bune prețuri.

Folosirea lamei de ras este o alternativă rapidă, doar că la fel de repede va crește și părul, adică este o situație în care dezavantajele acoperă avantajele. Pe lângă acest lucru, irită pielea foarte tare și face ca firul de păr, tăiat la nesfârșit și des, să crească mai gros și mai inestetic.

Este de preferat să apelați la această metodă atunci când intervine un eveniment inopinat, precum: o întâlnire, o excursie, și trebuie să aveți corpul impecabil în doar câteva minute.

Dacă doriți să obțineți o piele fină și catifelată pentru o perioadă lungă: ceara / benzi depilatoare

„Nu apelez la indepartarea parului cu ceara de epilat pentru că doare mult prea tare.” de câte ori nu auzim acest lucru? Adevărul este că epilarea cu ceară poate crea un disconfort, dar cu timpul pielea se va obișnui și disconfortul va dispărea. Totuși, în această situație, avantajele acoperă dezavantajele, deoarece vestea bună este că cel puțin 1-2 săptămâni nu va mai trebui să vă preocupați că pielea dvs. este acoperită de păr excesiv.

Pe lângă avantajul suprem că pielea va fi fină o perioadă lungă, ea va fi mult mai strălucitoare. Totodată, firele de păr vor crește, dar vor crește mai subțiri și mai rare. Ceara oferă o exfoliere care lasă pielea moale și revigorată. Multe doamne care folosesc ceară pentru prima dată sunt surprinse de cât de repede se subțiază firul de păr, iar rezultatele se îmbunătățesc cu fiecare epilare cu ceară. Acado.ro vă oferă o multitudine de tipuri de ceară care nu o să vă agreseze pielea, ci din contră o să îi ofere strălucire și o să îndepărteze în profunzime fiecare fir de păr.