Leapşa despre şansele candidaţilor prezidenţiali

M-am procopsit cu o leapşă pe cap şi dat fiind faptul că vine de la Roxana e musai să şi răspund la ea. Este vorba despre şansele celor 4 candidaţi la Preşedinţie din 2009. Aşadar:

1.Traian Basescu
Deşi pare a fi pe un trend descendent mai are încă şanse mari să câştige mai ales dacă armata de tinichea a PDL-ului rămâne la guvernare până în ziua alegerilor. I-am văzut în acţiune în ziua votului şi drept urmare vorbesc în cunoştinţă de cauză.

2.Mircea Geoana
Are în continuare handicapul diferenţei de scor între el şi partid şi în plus îl mai are acum şi pe Oprescu. Dacă “infernala” maşinărie electorală a PSD ar funcţiona la capacitate maximă pentru el măcar pe perioada campaniei ar porni cu prima şansă(dintre cei trei challengeri). Dar…

3.Crin Antonescu
Imediat după lansare părea că stă pe cai destul de nărăvaşi. Pe parcurs mie mi se pare că s-a cam stins.  Şansele lui depind de cât de mult va reuşi să penetreze în rural în campania electorală.

4.Sorin Oprescu
Îi va fi destul de greu fără un aparat de partid alaturi de el în ziua votului. Sunt foarte curios cum va arata campania lui electorală şi cum va reuşi să ajungă cu ea pâna la Cuca Măcăii.  Problema lui cea mai mare este să ajungă în turul doi după aceea totul se va rezolva de la sine.

Leave a Reply