Masina de tuns – motorul coafurilor indraznete

Schimbarile de look sunt necesare si extrem de benefice pentru promovarea unui aspect fresh, inspirat de noile tendinte. Coafura contureaza cu succes trasaturile chipului si, in functie de alegerea facuta, ne putem plasa intr-o lumina mai mult sau mai putin buna, pentru a ne sculpta cu succes trasaturile si a parea mai supli.

Ultimii ani au dovedit un boom al industriei de hairstyle, investit cu excentricitate si fusion intre sexe si tunsori reinterpretate. Numitorul comun al tuturor acestor aspecta sta in detalii, in elementele care au condus la infaptuirea acestor curente si, implicit, la adoptarea trendurillor. Un statement vibrant in randul coafurilor il reprezinta tunsorile care mizeaza pe portiuni rase, care fac deliciul unui public excentric si libertin. Iata care sunt cateva dintre ideile oferite de masinadetuns.ro.

Par lung – update 2017

Coafurile simpliste sunt inlocuite, in momentul de fata, de tunsori care, desi nu suscita un efort notabil pentru a fi aranjate si a se pastra in forma initiala, se bucura de succesul de a fi niste coafuri excentrice, cu potential de scoate look-ul din anonimat. Tot mai multe femei aleg sa isi rada cu masina de tuns parul dintr-una sau din ambele laturi, cea de-a doua varianta fiind preferata de femeile mai indraznete, in timp ce isi lasa restul parului sa se aseze elegant pe umeri. Pe de alta parte, aceasta tunsoare se dovedeste extrem de practica, intrucat permite atat un look misterios, cat si unul clasic, prin caderea libera a parului peste spatiul ras.

BobBon – pentru un look efervescent

Anul 2017 a dat tonul in materie de hairstyle cu o reinterpretare a bobului clasic. Dulcegaria afisata de look-ul simplist este acum inlocuita de o imagine impunatoare, fresh si penetranta a unei personalitati efervescente si originale, care completeaza orice stil si aduce un plus de controversa asupra fiecarei prezente. Tunsoarea este obtinuta prin actiunea nemarginita a masinii de tuns, care indeparteaza parul de pe una dintre laturi, pentru a oferi un aspect ponderat, fara riscul de a cadea in patima exagerarii.

 

Hair Tatoo – arta controversata

Coafurile care mizeaza pe hair tatoo sunt admirate pentru complexitatea si originalitatea prin intermediul carora reusesc sa accesorizeze un look aparent obisnuit. Masina de tuns este secretul acestei tunsori, care presupune efectuarea a diferite forme in partea din spatele capului, prin raderea parului sub formele dorite. De regula, parul se tine prins, pentru a permite „tatuajului” sa se evidentieze si sa fure privirile celor intrigati.

Masina de tuns se dovedeste a fi secretul celor mai indraznete si efervescente coafuri care fac obiectul trendurilor actuale, oferind experienta unui look fresh si controversat. Mai mult decat atat, masina de tuns este si un produs unisex, astfel ca poate fi utilizata cu succes in scopul obtinerii celor mai ravnite si in voga coafuri.

Leave a Reply