Multifunctionala Altalink C8000 permite printarea Wireless din orice colt al biroului

Conectarea oricarui tip de device la o multifunctionala ca Altalink C8000 este principalul motiv pentru care oamenii de afaceri si companiile din Bucuresti si-au indreptat atentia asupra unui astfel de dispozitiv. Functiile multifatetate, precum si eficienta si rezistenta dovedite in urma testelor la care au fost supuse inca din faza de productie incurajeaza o unica premisa: Xerox Altalink C8000 nu trebuie sa lipseasca din biroul dumneavoastra! Gratie acestei multifunctionale, puteti imprima documente in timp real direct de pe smartphone, laptop sau tableta.

Altalink C8000, multifunctionala Xerox care a revolutionat functionalitatea dispozitivelor de birou

Dat fiind boom-ul inregistrat in industria de smartphone-uri, tot mai multe persoane folosesc un astfel de device pentru o comunicare rapida. Exista o cerere mare pentru capacitatea de a permite imprimarea de pe un smartphone a documentelor color sau alb-negru. Mai mult de 60% dintre angajatii din marile corporatii sau micile companii din Bucuresti se asteapta sa lucreze la o calitate superioara direct de pe mobil cu o multifunctionala Xerox ca Altalink C8000.

Fiind mereu in miscare, cererea pentru o solutie de tiparire care permite angajatilor sa ramana productivi si nerestrictionati in ceea ce priveste momentul si locul in care se produce imprimarea creste in fiecare zi. In intampinarea productivitatii, nu mai trebuie ca angajatii sa se bazeze pe strangerea de informatii de la sediul central sau pe ceilalti colegi pentru a prelua si trimite informatii; este foarte usor sa ridicati documentele in mod convenabil, indiferent daca sunteti acasa, in miscare sau intr-o intalnire importanta cu un client.

Solutii de top integrate intr-o singura multifunctionala Altalink C8000

Cele mai usoare solutii mobile pentru companii implica conversiile Microsoft Office inovatoare ale Xerox, cu documente care sunt clare si usor de tiparit fara software-ul necesar descarcarii. Totul este la indemana cat mai repede posibil. Cu doar cateva click-uri pe dispozitivul mobil primiti un cod de imprimare mobil pe care il introduceti in cel mai apropiat dispozitiv multifunctional Xerox, iar documentele sunt imprimate imediat – permitandu-va sa imbunatatiti eficienta si sa mentineti fluxul de lucru.

Fisierele Excel, Word si PowerPoint pot fi vizualizate in format digital si aceasta versatilitate face imprimarea pe mobil o astfel de propunere flexibila si atractiva pentru toate tipurile de companii. Indiferent daca este vorba de o organizatie cu sedii multiple, vanzatori de teren, telecomunicatii, angajati independenti, angajati in birouri si alti antreprenori, este o solutie din ce in ce mai convenabila, sigura si rentabila. De asemenea, poate imbunatati masurile ecologice pentru orice afacere, reducand consumul de hartie si energie. Solutiile mobile de imprimare sunt IT si usor de utilizat, cu depunerea flexibila a lucrarilor de imprimare si suport pentru aplicatii nelimitate, fie ca este vorba despre un netbook, iPhone, iPad, smartphone Android sau tablete.