Multiplele fete ale unui polizor unghiular

Cred ca deja stie toata lumea ca un polizor unghiular poate sa.. polizeze, sa ascuta. Poate nu stiai ca poti sa il exploatezi mai mult de atat si sa transformi flexul intr-o unealta complexa prin simpla inlocuire a discului sau.

Exista o varietate de discuri si accesorii care pot fi cumparate pentru un polizor unghiular. Ce poti schimba, mai exact, inlocuind discul? Fiecare lama are proprietati unice care permit flexului sa taie metalul, sa-l ascuta, sa lustruiasca sau curete si multe alte lucruri.

Avand discul potrivit, cu polizorul unghiular nu doar ca puteti sa ascutiti o  bucata de metal, dar puteti la fel de bine sa taiati sau curatati materiale precum betonul sau piatra.

Sunt discuri sub forma de roti de sarma foarte dura care pot fi utilizate pentru indepartarea ruginei sau curatarea materialului in plus rezultat in urma sudurii, moment in care se creaza o suprafata neteda.

Discurile de diamant sunt mai versatile si pot fi folosite pe ziduri, piatra sau chiar beton pentru a face mici taieturi. Spre exemplu, daca ai nevoie de un spatiu in perete pentru o priza, poti oricand sa folosesti polizorul unghiular.

Sunt si discuri pentru taierea rapida a unor obiecte metalice de mici dimensiuni, cum ar fi bare, tabla, cuie, suruburi, etc. Ca tot am oferit acest exemplu, flexurile au ajuns sa fie folosite si de catre oamenii care se ocupa cu interventiile in caz de urgente. Spre exemplu, polizorul unghiular poate fi folosit pentru a patrunde intr-o incapere inchisa cu lacat sau pentru a deschide un vehicul cat mai repede posibil.

Cine stia ca poti face atat de multe lucruri cu un polizor unghiular? Si asta nu e tot, dar puteti gasi mai multe informatii despre ce poti face cu un flex accesand: http://the-working-man.com/angle-grinders.html  /  http://www.polizor-unghiular.ro/

Leave a Reply