Nu plecati din Detroit fara sa vedeti anumite obiective turistice

In vizita
MUZEUL MOTOWN . Faceti o excursie pe banda de memorie cu acest distractiv tur ghidat prin casa de origine a lui Berry Gordy si studioul original de inregistrare pentru Motown Records. Cantati impreuna in studioul A, unde Diana Ross, Marvin Gaye, Stevie Wonder si Jackson 5 au inregistrat muzica.

TWO JAMES SPIRITS AND DISFUGING THE SPIRIT TASTING TOUR . In calitate de prima distilerie autorizata din Detroit de la Prohibition, Two James este ascuns in interiorul unei cladiri industriale din Corktown. Are lucrari ale artistilor locali pe pereti si o bara circulara care se potriveste in timp ce degustati cocktail-uri la comanda, iar pentru doar 15 USD (12,40 £) intr-o vineri seara sau sambata / duminica dupa-amiaza puteti afla cum functioneaza procesul de distilare in timp ce va bucurati de un tipple sau trei!

Mancat la
FOLK . Locul pentru micul dejun / brunch / pranz cu mancarurile sale sezoniere, locale, cu produse locale.

WRIGHT & COMPANY . Du-te cu liftul la etajul doi al acestei cladiri comerciale in stil Queen Anne si paseste in spatiul restaurantului ecletic, care amesteca toate varstele si codurile vestimentare. Comandati cat mai multe dintre mancarurile mici gustoase, dupa cum credeti ca puteti manca si explorati lista incitanta de cocktailuri pentru o noapte relaxata.

A sta la
SHINOLA HOTEL ) pentru a beneficia de cele mai avantajoas lux, cu paturi moi, in care sa va scufundati dupa un zbor lung, cu un decor de bun gust si un serviciu eficient. Este un deliciu de incercat.

Leave a Reply