Pachete de excursii oferite de pensiunea Aquavilla pentru sezonul rece

Delta Dunarii este una dintre cele mai populare destinatii de vacanta din Romania, atat pentru turistii romani, cat si pentru cei straini care au auzit din diverse surse de farmecul autohton al zonei.  Desi este indicat sa vizitezi Delta Dunarii primavara sau vara (sezonul estival coincide cu deschiderea sezonului de pescuit si atrage astfel sute de pescari amatori sau profesionisti), si sezonul rece are farmecul sau personal, astfel ca multi turisti aleg sa viziteze Delta Dunarii toamna. In sezonul rece, natura ajunsa la “maturitate” are un aer aparte, interesant. Iti va placea sa o admiri in acest context. In plus, temperaturile mai scazute decat vara sunt unul dintre principalele motive pentru care unii turisti aleg sa viziteze Delta Dunarii toamna (unii dintre ei chiar toamna tarziu).

Pachete de excursii oferite de pensiunea Aquavilla pentru sezonul rece

Datorita cererii tot mai mari existente pe piata, in ultimii ani s-au construit tot mai multe pensiuni in Delta Dunarii. Dintre acestea, https://www.aquavilla.ro se distinge prin decorul deosebit, care respecta spiritul autohton al zonei, dar si prin faptul ca ofera clientilor lor atat oportunitati de relaxare, cat si oportunitati de a petrece o vara activa. Astfel, echipa de la Aquavilla.ro se asigura ca toti clientii lor vor avea parte de vacanta visurilor, indiferent de stilul lor de viata.

Ce pachete de excursii ofera pensiunea Aquavilla in sezonul rece?

Aquavilla nu face “discriminari” in privinta organizarii excursiilor in functie de anotimpuri si ofera clientilor sai oportunitatea de a descoperi frumusetile naturale din Delta Dunarii atat primavara si vara, cat si toamna ( sezon care de asemenea atrage multi clienti). Pachetele de excursii organizate de pensiunea Aquavilla sunt standardizate indiferent de sezoane si mai ales nu sunt impuse vreunui client ca o conditie de cazare. Fiecare client alege singur daca vrea sa petreaca timpul liber relaxandu-se doar in zona pensiunii sau vrea sa exploreze zone mai indeparte, de o frumusete deosebita, din Delta Dunarii. Aceste pachete au preturi diferite in functie de durata excursiei. Durata excursiei determina, de asemenea, si zonele care vor fi vizitate intr-o excursie. Cel mai scurt traseu are o durata de aproximativ 3 ore si costa 1200 RON/ambarcatiune. In cadrul acestei excursii organizata de echipa Aquavilla, clientii pot vizita canalurile Mila 22 si Sonta Lata, fermecatoarele lacuri Fortuna si Lighinet, precum si canalul Olguta.

Cel mai lung traseu are o durata aproximativa de 8-10 ore si costa 1800 RON/ambarcatiune. Pe langa obiectivele atinse si de cel mai scurt traseu, daca opteaza pentru aceasta varianta, clientii vor mai vizita si canalele urmatoare: Eracle, Sidor, Barbosu ( celebru pentru rezervatia de nuferi) si Cardon, precum si lacurile Miazazi, Matita si Merhei. De asemenea, vor fi vizitate satul Letea si orasul Sulina, unde clientii Aquavilla care opteaza pentru acest pachet vor avea ocazia sa observe cu exactitate specificul traditional al acestei zone. Celelalte excursii reprezinta, intr-o anumita masura, variatiuni ale acestor doua “extreme”. Vei putea astfel alege exact excursia care se potriveste cel mai bine cu dorintele tale in ceea ce priveste explorarea acestui colt de rai.

Leave a Reply