Pas inapoi in timp in Tara Amish si Columb

Traseul de la Cleveland la Columb este placut rural. Bucurati-va de o oprire sau de doua in timp ce va deplasati prin Amish Country. Mergeti la Millersburg si opriti-va la Amish & Menonite Heritage Center pentru a afla despre acesti nobili oameni. Mancarea in orice unitate Amish garanteaza produse organice de buna bunastare, deoarece refuza sa cultive intens sau sa foloseasca pesticide.

4 Continuati pe Colombus
Bine pus la punct si cu un sentiment deschis, primitor, Columb este un oras in sus. Litoralul raului are un traseu peisagistic fabulos care face parte dintr-un spatiu verde urban imens, complet cu Splash Pad, o zona interactiva de cascada, sculpturi si spatii verzi. O energie pozitiva inconjoara orasul – de la frumosul sat german in zona Pietei de Nord si ultra-racorosul district de arte scurte de Nord.

Nu plecati fara …

In vizita

CONSERVATORIUL FRANKLIN PARK . Aceasta institutie prezinta o serie de plante exotice, o casa de fluturi uluitoare si o gradina senzoriala uimitoare pentru copii.

Rezervare

A COLUMBUS FOOD ADVENTURES SHORT NORTH ARTS DISTRICT FOOD TOUR . Aceste excursii de mers incep la ora 11 dimineata si va trebui sa iti fie foame, in timp ce vei lua in piata si inca cinci sau sase puncte de vanzare.

Mancat la

BASI ITALIA. Aceasta bijuterie a unui restaurant este ascunsa pe o strada victoriana din Satul Victorian. Este mic, casual, dar extrem de primitor – asteptati un tarif italian curat si simplu.

FOX IN THE SNOW . Nici o calatorie in America nu este completa fara a gusta un rulou de scortisoara – acestea sunt cele mai bune. Moale, pufos si urias, atunci cand este asociat cu o cafea cu semnatura proaspat macinata, acesta este sortat micul dejun!

A sta la

HILTON COLUMBUS DOWNTOWN. Situat perfect pentru explorarea Columbului, acest hotel modern are paturi de dimensiuni bune, dusuri grozave si personal de cazare.

Leave a Reply