Planuri de extindere pentru firma de constructii Euromateria

Proiect de constructie pentru cladire

Firma Euromateria s-a pozitionat ca fiind o firma de constructii responsabila, ce integreaza in modul in care livreaza lucrarile conceptul de “constructie totala”. In contextul in care foarte multe firme de constructii din Romania si mai ales din Bucuresti si-au creat, poate involuntar, un renume nefast, datorita faptului ca nu au reusit sa livreze anumite proiecte la timp si pentru ca nu au fost suficient de deschise colaborarilor fructuoase din domeniul constructiilor, Euromateria se dovedeste constant a fi una dintre putinele firme care, atunci cand se angajeaza intr-un proiect, il livreaza in mod corespunzator, cu atentie la detalii si intotdeauna la timp.

Ce proiecte au consacrat pana acum Euromateria ca fiind o firma de constructii de top?

Firma Euromateria s-a consacrat in industria constructiilor din Romania ca livrand proiecte importante pentru societate, care au avut rolul de a imbunatati aspecte din domeniul sportiv, dar si medical.

Printre cele mai importante proiecte ale firmei Euromateria se numara proiectarea si executarea complexului sportiv Sfantul Nicolae, din comuna Cumpana, judetul Constanta, precum si a salii de sport cu tribuna de 180 de locuri a Liceului Agricol din comuna Valea Calugareasca, judetul Prahova, dar si din Strada Jandarmeriei numarul 9-11 din sectorul 1 Bucuresti. Prin angajarea in aceste proiecte, Euromateria a demonstrat ca se implica in imbunatatirea felului in care este perceputa importanta sportului in tara noastra. Aceste proiecte vizeaza intr-o anumita masura si generatiile tinere si mai ales modul in care prin sport se pot modela ca niste persoane responsabile.

Un alt proiect important in educatie dus la capat de Euromateria a fost contruirea sediului A.S.E de la Predeal, un exemplu de ce inseamna liniile moderne, avangardiste, in constructii. Desi cladirea respectiva este cat se poate de moderna, nu distruge deloc peisajul natural fermecator, de basm, in care se afla.

In privinta domeniului medical, un proiect important pentru Euromateria a fost consolidarea cladirii Spitalului Judetean de Urgenta Sfantul Apostol Andrei din municipiul Galati, proiect prin care involuntar Euromateria a imbunatatit viata galatenilor.

Planuri de extindere ale firmei de constructii Euromateria

In prezent, firma Euromateria doreste sa se extinda si in afara Bucurestiului, chiar in zone mai indepartate ale tarii, prin aceleasi proiecte ce vizeaza domeniul sportiv, al educatiei sau al sanatatii care au consacrat-o ca lider printre alte firme de constructii Bucuresti.

Una dintre zonele in care Euromateria doreste sa se extinda este Vestul tarii, o zona deja in continua dezvoltare, in care se simt influentele din Occident. Aici, Euromateria va avea oportunitatea de a lucra in locuri in care modul in care livreaza proiectele la timp si atentia la detalii sa fie apreciate.

Planuri de viitor ale firmei de constructii Euromateria

In viitor, firma Euromateria doreste sa se angajeze in proiecte in care sa dovedeasca in continuare ca este caracterizata de atentia la detalii si mai ales de felul in care livreaza proiectele la timp.

Prin modalitatea in care se ocupa de respectivele proiecte alese de la realizarea unei fundatii solide pana la cele mai mici finisaje. Euromateria doreste sa se ridice la inaltimea asteptarilor conceptului de “constructie totala” care a consacrat-o.

Leave a Reply