Rosia in industria de frumusete

Nu este nevoie sa cheltuiti o avere pe produse de frumusete parfumate atunci cand exista o multime de remedii naturale asezate in dulapurile din bucatarie.

Una dintre ele este rosia. Acestea contin licopenul care combate varsta – pigment natural care face rosiile rosii. Cele mai ridicate niveluri se gasesc in rosiile procesate sau fierte folosite in ketchup, pasta, supa si suc.

Cititi mai departe pentru cateva moduri surprinzatoare de rosii care va pot face sa va simtiti ca un milion de dolari …
1. Demachiant gras pentru piele
Tratarea cu pielea grasa este o provocare cu care se confrunta multi dintre noi. Pentru o solutie sanatoasa, combinati rosii conserve organice, miere si cateva picaturi de suc de lamaie intr-un blender pentru a crea un demachiant natural care va combate excesul de ulei fara ca parfumurile sa va usuce pielea.

2. Relieful arsurilor solare
Aplicati rosii conserve organice pe zonele afectate pentru un remediu natural. In plus, consumul regulat poate ajuta la prevenirea arsurilor viitoare, precum si la semnele de imbatranire cauzate de soare. Un studiu realizat de Universitatea Newcastle a descoperit ca femeile care consuma o dieta bogata in rosii procesate aveau o protectie crescuta a pielii, asa cum se vede printr-o reducere a inrosirii pielii si a unei afectari mai reduse a ADN-ului cauzate de expunerea la ultraviolete.

3. Stralucire corporala
Pentru pielea care straluceste si se simte moale si neteda, combina o conserve de rosii organice, cu cateva picaturi de lamaie, doua cani de zahar si un pic de ulei de nuca de cocos pentru scrubul final al corpului.

4. par stralucitor
Sucul de rosii face un balsam de par stralucitor – adaugand stralucirea inapoi la incuietori fara viata, crescand pH-ul acid al parului tau. Foloseste-l in acelasi mod in care folosesti in mod normal un balsam – maseaza o cantitate mica de suc in par dupa samponare, lasa cateva minute si apoi spala-te.

5. Trateaza-te cu punctele negre
Rosiile, bogate in vitamina C, vitamina A si acid citric, sunt un remediu natural al punctelor negre. Acestea contin proprietati acide unice, care functioneaza pentru a dezlipi porii si a se pregati de punctele inestetice. Taiati o rosie in jumatate si apasati in puncte negre. Clateste-te si apoi hidrateaza-ti pielea.