Sfaturi de top pentru gradina ta

Vara se apropie mai repede decat ne-am astepta! Exista atat de multe moduri in care iti poti actualiza spatiul exterior, fara majora cheltuiala unei reproiectari complete, iti oferim cateva sfaturi pentru ca gradina ta sa fie in ordine buna, cu costuri minime pentru tine.

1. Marea Curatenie
Incepeti cu un maturat, strangeti frunzele cazute, crengi moarte etc., cositi gazonul si maturati pietrisul. Sezonul in schimbare inseamna ca plantele si florile tale s-ar putea face cu un pic de TLC. Scoateti buruienile de pe paturile de flori si taiati si gardurile vii. Acum ganditi-va sa investiti in alte plante, ghivece si flori. Paleta de culori a sezonului in gradinarit este tonuri de bijuterii.

2. Mantra dvs. de intretinere
Este important sa curatati masa din gradina in mod corespunzator. Va recomandam sa folositi un produs de curatare puternic, cum ar fi dezinfectantul multifunctional Jeyes Fluid. Daca aveti perne de tesatura sau ceva din bumbac, aduceti-le dupa utilizare, deoarece soarele poate lumina tesaturile lasandu-le sa para lipsite de luciu. Incercati sa mutati pernele si mobilierul intr-adevar, pentru a evita razele daunatoare ale soarelui. Un instrument stralucitor de bricolaj pentru a creste o culoare plictisitoare ar fi sa folosesti Dylon. Poate fi folosit pe majoritatea materialelor de perna (bumbac, vascoza, lenjerie, panza si ramie), o solutie excelenta pentru epoca make-and-mend.

3. Sfarsitul sezonului trebuie sa faca
La sfarsitul sezonului utilizabil protejati-va mobila folosind un ulei de tec pentru a proteja mobilierul din lemn de elemente si pastrati-l nou. Folosind o carpa, aplicati uleiul, frecandu-l usor si urmand bobul. Capac pentru cand nu este folosit. Verificati rugina pe mobilierul metalic si indepartati cu o perie de sarma sau smirghel inainte de a picta cu un lac metalic clar, pentru un aspect nou!