Silueta dupa 40 de ani – Partea I

De ce este atat de greu sa slabesti dupa 40 de ani? Cand dietele nu mai functioneaza, LEAH HARDY dezvaluie cum sa slabesti si sa te simti mai in forma pentru totdeauna

Dr. Sally Norton stie mai multe despre obezitate decat aproape oricine. Este un consultant NHS care a devenit primul chirurg de slabire feminin din Marea Britanie. Dar in aceste zile, ea isi petrece cea mai mare parte a timpului antrenand oamenii sa slabeasca fara a intra sub cutit. „In fiecare zi, sunt contactata de femeile de 40 de ani si dincolo prin intrebari precum de ce pierderea in greutate pare a fi atat de grea acum”, spune ea. „Dieta rapida care a schimbat kilogramele cand aveai 20 de ani nu pare sa mai functioneze. In special, centurile de talie par a fi mai stranse, iar femeile sunt in disperare ”. Deci, aceasta lupta este doar un fapt trist de a imbatrani, este menopauza sau tocmai ai ramas fara vointa? „Primul lucru de spus este ca nu este vina ta”, spune dr. Norton. „Cauza este ca am lovit o furtuna perfecta in aceasta epoca – stresul, hormonii si stilul de viata joaca un rol – si este greu sa ne luptam.” Dar, spune ea, nu trebuie sa fie asa.
Modificarile simple, usoare, ale stilului de viata bazate pe stiinta va vor ajuta in mod natural sa ajungeti la o greutate sanatoasa si sa ramaneti acolo pentru totdeauna.