Societatea civila…

Nu inteleg de ce nimeni, dar NIMENI, din zona intelectualitatii nu contesta acest grup de interese care se autointituleaza “societatea civila”. O sa imi sara multi in cap pentru ca ii iau apararea presedintelui Iliescu dar cred ca trebuie sa se lamureasca odata ce e cu aceste personaje care apar in momentele importante. In special in campaniile electorale. Sub diverse nume, dar finantate din aceleasi zone, aceste ONG-uri ies la atac, la comanda.

Fix in ultimele zile de campanie, dupa ce PD-L a incercat cu disperare sa induca ideea ca daca votati Oprescu sau Diaconescu, votati de fapt Ion Iliescu, aceste ONG-uri ies pe piata cu un apel. Si reiau toate atacurile la adresa fostului presedinte al Romaniei intr-un mod absolut mizerabil si le cer lui Sorin Oprescu si Cristi Diaconescu sa se dezica de Ion Iliescu. Textul este absolut penibil. Ca si comentariile lui Patapievici la adresa anailistilor care nu il lauda pe seful sau, Traian Basescu. Chiar nu v-ati saturat de toate povestile astea cusute cu ata alba care apar pe piata la comanda, pe bani grei si functii de consilieri prezidentiali, ministri sau directori de institute?

Iar Basescu incearca sa apara drept presedintele echilibrat si responsabil care incurajeaza oamenii sa vina la vot. Pe cine incearca sa mai pacaleasca? Se teme ca simpatizantii sai nu vor iesi la vot? Oare de ce atata disperare? Sa fie vorba de batalia pentru cele “20 de miliarde de euro” despre care vorbea presedintele in aceasta seara? Eu va indemn sa mergeti la vot. Este important. Nu ii lasati pe altii sa decida pentru voi!

Leave a Reply