Sporește nivelul de confort al locuinței tale cu pompele de căldură aer apă de la Clima Center

Utilizarea unei pompe de căldură aer apă comercializată de Clima Center în căminul dumneavoastră va crește în mod considerabil gradul de confort termic și totodată o să va aducă costuri reduse privind cheltuielile înregistrate cu factura de energie electrică.

Evoluția fulminantă pe care o are tehnologia în ultimii ani s-a extins și asupra domeniul producător de pompe de căldură. Noi prototipuri de pompe de căldură care au implementate sisteme inteligente apar de la an la an pe această piață cu funcții mai avansate menite să aducă un confort termic ridicat, dar și un consum redus de energie electrică. Deși un stat mic, România nu este scăpată din vizorul producătorilor, astfel că aceștia își aduc aparatele termice și pe piața noastră.

Pompe de căldură și-au diversificat foarte mult gama așa că astăzi ne putem alege dintr-o gamă variată, precum pompe de căldură aer aer, pompe de căldură sol apă, pompe de căldură aer apă, etc. care corespund unei unui număr mare de nevoi și cerințe. Un produs care s-a făcut remarcat în ultimul timp este pompa de căldură aer apă de la Hitachi Yutaki deoarece se bucură de tehnologie de ultimă generație care oferă numeroase beneficii atât pentru mediul înconjurător cât și pentru beneficiar. Clima Center este compania care a dorit să aducă mai aproape de români aceste pompe de căldură aer apă marca Hitachi Yutaki și să le comercializeze la cel mai bun preț de pe piață, iar pentru a rezona cu o plajă cât mai vastă de nevoi și dorințe, Clima Center a adunat în grila de produse nu mai puțin de 4 modele de pompe de căldură aer apă care s-au dovedit a atinge cel mai înalt grad de performanță în momentul actual.

Pompe de căldură aer apă, soluția ideală pentru casa ta

Pompa de căldură aer apă este prietenul de nădejde al mediului înconjurător deoarece se folosește de energia regenerabilă găsită în aer și apă pentru a putea oferi atât un confort termic crescut cât și apă menajeră caldă.

Confortul termic produs de acest tip de pompă de căldură, dar și producerea de apă caldă menajeră, sunt realizate cu ajutorul sistemul ingenios prin care agentul frigorific situat în unitatea exterioară preia căldura află în aerul exterior și o duce către compresor care o comprimă la o temperatură mult mai ridicată.

Deoarece vorbim despre confortul termic, pompele de căldură aer apă asigură două procese importante și anume încălzire și răcire. Astfel, pe timpul iernii vă bucurați de o locuință încălzită la temperatura dorită, iar pe timpul verii de un loc răcoros care să vă ferească de temperaturile ridicate înregistrate în mediul exterior.

Avantajele aduse odată cu montarea unei pompe de căldură aer apă în căminul dumneavoastrăSporește nivelul de confort al locuinței tale cu pompele de căldură aer apă de la Clima Center

Montarea acestui tip de pompă de căldură se realizează cu un minimum de efort, aducând astfel costuri minimale de operare, dar totodată și de întreținere deoarece se va integra cu sistemele deja existente în imobil. Este alegerea perfectă pentru spațiile mici fiindcă nu solicită existența unui colector extern precum necesită alte produse termice și pentru ca dimensiunea acesteia este una destul de redusă.

Odată instalată o astfel de pompă, în mai puțin de 2 ani veți observa o creștere de 4 ori mai mare a energiei termice și o diminuare considerabilă a cheltuielilor cu factura de energie electrică. Acest efect este rezultatul procesul de transfer al căldurii care asigură încălzirea și răcirea în incinta căminului dumneavoastră prin folosirea resurselor naturale inepuizabile și regenerabile.

Deși în mod normal pompa de căldură aer apă este recomandată zonelor cu climă moderată, pompele de căldură aer apă comercializate de către Clima Center pot fi utilizate și în zonele cu temperaturi scăzute de până la -18 grade Celsius, fiind astfel propice pentru zonele din România.

Clima Center, soluția ideală în alegerea pompei de căldură specifică nevoilor dumneavoastră

Pentru a alege pompa de căldură aer apă potrivită căminului dumneavoastră este de preferat să apelați la un specialist care să vă îndrume în achiziționarea celei mai bune variante pentru căminul dumneavoastră. Specialiștii de la Clima Center se bucură de o experiență îndelungată și vastă în acest domeniu, iar acest lucru îi recomandă drept persoanele potrivite care să vă ajute atât cu sfaturi în acest domeniu cât și cu alegerea celei mai bune soluții la cel mai bun preț de achiziție.

Clima Center este magazinul online cu produse de calitate superioară garantată, dedicat creării confortului termic ideal pentru orice tip de imobil. Produsele comercializate, dar și prețurile acestora vin într-un raport calitate-preț transparent și corect, fiind greu de egalat. Pentru mai multe informații, echipa Clima Center vă așteaptă cu mai multe răspunsuri pe site-ul lor oficial.