Turul II. Avem nevoie de voi

Nu ca in turul I nu am fi avut dar atunci situatia era putin diferita. Acum e mai simplu:ramanem un oras mediocru de categoria a III-a sau incercam cu totii sa facem ceva pentru a schimbam situatia. Stiu ca pe multi dintre voi ii deranjeaza apartenenta noastra la PSD si pe si mai multi faptul ca avem presedintele pe care il avem. Multi au spus: “Nu pot sa votez un om al carui presedinte de partid este Ciocan”. Nu-i condamn nici pe unii nici pe altii, din exterior poate ca si eu as gandi la fel.

Privita din interior situatia este insa cu totul alta. Doctorul Coica a fost din totdeauna dusmanul declarat al presedintelui Ciocan si este ultima persoana din PSD Satu Mare care ar putea fi banuita de orice colaborare cu el. Cu 3 ani in urma a candidat impotriva lui pentru presedintia organizatiei judetene si a si castigat dar prin metode binecunoscute la numararea voturilor schimbarea a fost schimbata.
Desi avea sanse mult mai mari ca independent, doctorul a preferat sa candideze din partea PSD pentru a evita scindarea organizatiei si pentru ca crede ca, in primul rand printr-o curatenie serioasa, organizatia judeteana poate fi schimbata radical.

Probabi ca putini dintre voi stiu ca pe perioada campaniei electorale sediul nostru de campanie a fost unul dintre cabinetele doctorului Coica din Carpati II nu sediul PSD asa cum probabil ati fi fost tentati sa credeti. Acest sediu ramane neschimbat si pe perioada campaniei care urmeaza lucru care, cred eu, spune multe despre de pozitia noastra fata de conducerea organizatiei judetene.
Indiferent de rezultatul scrutinului din 15 iunie marele castig al acestei campanii va ramane inchegarea (la inceput mai timida apoi din ce in ce mai consistenta) a unei echipe de “altfel” de oameni si implicit de “altfe”l de politicieni.

Aceasta echipa are acum nevoie de ajutorul vostru. Suntem si vom fi loviti in continuare din doua directii asa ca este posibil ca singuri sa nu reusim sa castigam Primaria. Orice ajutor este binevenit. O idee, o strategie, un vecin convins sa iasa la vot, o dupa masa “pierduta” cu impartirea de materiale, etc.

Leave a Reply