Un panou solar electric, solutia incalzirii eficiente si ecologice a locuintei tale

Probabil te-ai saturat sa stai la cheremul furnizorilor locali de apa sau caldura, asa ca este cazul sa te reorientezi si sa pui piciorul in prag.

Dupa cum bine stim, sezonul rece ne ia prin surprindere ori de cate ori soseste si poate aduce in discutie temperaturi scazute, drept pentru care administratiile locale nu sunt pregatite, iar casele nu vor fi incalzite adecvat, lucru care ar necesita sa umblam la economii pentru a face fata frigului, achizitionandu-ne cu accesorii de moment, precum aeroterma sau radiatoarele electrice.

De ce sa nu avem parte de sisteme de panouri solare electrice, care sa ofere incalzirea apei in orice moment al zilei sau al noptii, fara sa se faca risipa de bani sau sa polueze natura?
Acest lucru il propun diferite panouri solare pentru apa calda, care se bazeaza pe energia solara, de-a lungul intregului an.

Montajul pentru panouri solare electrice se poate efectua cu usurinta de catre un personal calificat, iar avantajele lor nu numai ca va vor incanta, dar va vor arata ca o gandire inteligenta duce la o energie de viitor.

Acum, ne punem cu siguranta intrebarea: „Care panouri solare electrice se intrebuinteaza nevoilor noastre”?

Energia alternativa

Orice casa atrage de la sine un consum de apa, fie pentru a spala haine, fie pentru curatenie generala sau, dupa caz, igiena personala. Astfel, este important sa stim spre ce astfel de instalatii sa ne orientam.

Ne sunt puse la dispozitie doua tipuri de panouri solare si anume presurizate sau nepresurizate, diferentele fiind facute de volumul de apa furnizat, numarul de membrii ai familiei si eficienta.

Daca in casa se afla doar cateva persoane, atunci ne putem baza pe un panou solar nepresurizat, care are o capacitate de a furniza circa 100L apa, ce are la baza un circuit inchis.
Cele mai ieftine panouri nepresurizate au un pret de pornire de la 999 lei, asa ca poate fi in avantajul dumneavoastra daca achizitionati unul in aceasta perioada.

Atunci cand vorbim de panourile solare presurizate, aducem in discutie o intrebuintare pe o sfera mai larga si o familie mai numeroasa. Prezenta diferitelor tuburi semiconductoare atrage de la sine si o cantitate mai mare de apa furnizata, cifrele avand posibilitatea sa atinga valori nebanuite.

Dar cum sistemul este unul mai complex si preturile sunt putin mai ridicate, cel mai ieftin porneste de la cifra de 2299 lei si are la baza 10 tuburi semiconductoare vidate speciale pentru casa noastra.

Leave a Reply